Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
sevdacim merhaba, tekrar seni duymak cok guzel
...sigara icmene cok uzuldum birtanem...belki okumussundur bende iciciydim..cok sukur simdi temizim...inan istemek basarmanin yarisi...istemekle baslar hersey..asklar, buyuk basarilar...kolay olmayacak...cok kolay canim diyenler yaniltir ???...ama basarilmayacak gibi de degil
...insan istedikten sonra
..ama mutlaka profesyonel yardim almalisin...cok daha kolay olur...insanin dogrulari bulmasi zor oluyor...bilen birisiyle daha rahat...bu konu da her turlu destege hazirim...
mesela once sabahlari icmemekle baslayabilirsin...bir kac dakika..birkac saati...birkac saat bir kac gunu...birkac gun...birkac haftayi...birkac hafta...bir kac ayi...derken bir yil...ve arkasindan tertemiz oluyorsun...sonra inan bana icen insanlar icin cok uzulmeye basliyorsun... :'(
sigaranin markasi nedir bilmiyorum...ama ben camel iciyordum hem de 2 paket gunde :
...simi icmiyorum ;D... ince bir sigara var EVE zannederim adi...onunla miktari azaltabilirsin...ince oldugu icin daha az nikotin oldugunu dusunuyorum... bana cok yardimci oldu...birden birakmak olmuyor...savasarak...
sana bu konu da her turlu destegi vermeye hazirim...bir de icenlerin yaninda olmamalisin...benim butun arkadas cevrem degisti...esim zaten hic kullanmamis...annem ve kardeslerimle bile eskisi kadar gorusemiyoruz.. :'(.cunki onlar icince ben agliyorum.. :'(.onlarda ben uzulmeyimdiye bana cok gelmiyorlar...hayirlisi...ailem icin de hep dua ediyorum
...insallah annem birgun burakir...diger kardeslerime ornek olur...sana bol sans dilerim.... :-*