KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi
bir dr 'un soyledigini aktarayim Belki faydasi olur
Sigarayi birakmis bir insana soruldugunda,
Su kadar gun oldu diyorsa, birakma olasiligi daha dusukdur. Yok "Ben sigara icmiyorum" diyorsa muhtemel daha kuvvetli bir olasilikla birakicak demekmis
abicim ben s everek içiyorum hiç bırakma gibi niyetimde yok sadece üzerimzide baskı kurulmasına karşıyım hepsi bu dr ne d er ne d emiş bilememde benide bağlamaz ben içmeme bakarım dağın zirvesinde sigaramın dumanı ile zevkini yaşayamadıkdan sonra anlamı kalmıyo benim için
bu arada başıma gelen ilginç bir olay anlatmadan geçemeyeceğim...
lise zamanlarında bir kız vardı okulda ankara kolejinin en güzel kızıydı benim için ve ben ona asıktım uzun uğraslardan sonra sonunda sevgilim olmustu neyse uzatmayım ilk buluşmamızda aksam ayrılırken tam öpuyordumki dediği söz içime oturmuştu
''Lutfen beni öpme çok kötü sigara kokuyorsun''
o an tüm dünyam yıkılmıştı ama yılmadım devam ettim sigaraya hiç durmadan taa ki facebook çıktı ve ben lıse askımı ve dıgerlerını bulana kadar o zamankı askım halen çok guzeldi eskiden tek farkı saçlarının sarıya donmuş olmasıydı ve dahada guzel olmustu 6 mesajımdan sonra haftasonu beni ankaraya getirtmeye razı etmişti evine geldıgımde kapıyı actıgında elınde sıgarası vardı ve bana sarılıp hosgeldın derken dur bir dakıka dedım opme benı çok kotu sıgara kokuyorsun dıyınce gulusmeye basladık ve kafama şaplağı yemiştim....
Yani alınacak ders ne olabılır dersek kimse ben içmem demesin herkes birgün bulaşabilir bu zıkkıma
Sıra sigarayı bırakmayada gelecek ama baskı ile olmaz, ben istediğimde bırakıcam, iyi birşey olduğunu idda ettmiyorum hatta çok kötü birşey ama üzerimde baskı kurulmasını, zorlanmayı sevmiyorum, kaplumbağanın dediği gibi "ben sıkıntıya gelemem....." ;D ;D ;D
ulusotomotiv' Alıntı:
abicim ben s everek içiyorum hiç bırakma gibi niyetimde yok sadece üzerimzide baskı kurulmasına karşıyım hepsi bu dr ne d er ne d emiş bilememde benide bağlamaz ben içmeme bakarım dağın zirvesinde sigaramın dumanı ile zevkini yaşayamadıkdan sonra anlamı kalmıyo benim için
abicim ne alakası var demiyeceğim çünki dağda taşda arazide daraldımı bi sigara gibisi olmuyo ve ordakide ayrı bir zevk sigarayı yakıpda bu burdan ansıl çıkar diye düşünmek daha iyi geliyo insana adeta beyin d amarları açılıyo ))