KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)
Günaydın kemal bey orası akçakese -- karabeyli orman yolu olup köyün hemen çıkışıdır park halinde idi bizlerle ilgili degildir BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYINIZ ve uslup a dikkat iyi günler .
Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)
iyiki hatırlattınız,bilmiyordum..ayrıca uslubumda da bir şey yok..yaşınıza hürmet icabı mesajı sildim. rahat olunuz.Şile ve yöresinide karış karış bilirim. Bilen bilir zaten..
clandraz' Alıntı:
Günaydın kemal bey orası akçekrse -- karabeyli orman yolu olup köyün hemen çıkışıdır park halinde idi bizlerle ilgili degildir BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYINIZ ve uslup a dikkat iyi günler .
Relaaaxxxx....!! ;D
Bence günün resmi..... ;D ;D ;D ;D ;D
[attachment=1]
Ne var bunda bir kaç sene önce çıktığımız karlı bir offroad'da onca modifiyeli jeep'lerin zorlukla ulaştığı yere bir kartal (zincir bile yok) mangal yapmaya gelmişti. ;D ;D ;D
Kartal tek başına zincirsiz karda Kilyos'a mangal yapmaya gelmiş, eee tabiki kalmışta, bizde yardım olsun diye çekelim dedik.
Bir çektikkiiiii sormayın.... :
Orası Akçakese-Karabeyli orman yolunun girişi ise.O görünen kangoo bizim köyden olan Şefik abinin yada Ahmet abinindir.Valla benim bildiğim Şefik ve Ahmet'e üstüne bir Jeep verseniz yinede geçmezler o çamurdan.
beatrix' Alıntı:
Kartal tek başına zincirsiz karda Kilyos'a mangal yapmaya gelmiş, eee tabiki kalmışta, bizde yardım olsun diye çekelim dedik.
Bir çektikkiiiii sormayın.... : kartal başta sağlam görünüyor ne yaptınızda bu hale geldi çok merak ediyorum