KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)
clandraz' Alıntı:
Günaydın kemal bey orası akçakese -- karabeyli orman yolu olup köyün hemen çıkışıdır park halinde idi bizlerle ilgili degildir BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYINIZ ve uslup a dikkat iyi günler .
Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)
Arkadaşlar çok özür dileyerek resimleri anca şimdi koyabiliyorum
Çok güzel bir gezi oldu adem abiye de ayrıca çok teşekkür ederim sabahleyin ben Taşdelendeyim hadi kalkın sizi alayım demeseydi biz de katılamayacaktık
Kemal abinin eşine de buradan tekrar sağlıklı sevdikleriyle beraber uzun ömürler diliyorum
Beğendiğinize sevindim makinemı kuma duşurdum bozulduğu icin bir turlu yükleyememiştim
kart okuyucuyu alıp yüklememde 1 hafta sürdü
Arkadaşların beklediğini düşündüğüm için güzel bir şey olsun istedim
maymunun bende o muhteşem inişinin videosu var ama photobuckete yükleyemiyorum büyük bir dosya bunu nasıl küşültcem ? bilen varsa onuda yüklemek istiyorum
ates' Alıntı:
maymunun bende o muhteşem inişinin videosu var ama photobuckete yükleyemiyorum büyük bir dosya bunu nasıl küşültcem ? bilen varsa onuda yüklemek istiyorum