Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,336
Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

çılgın bir gezi olmuş... disco'cular güne damgasını vurmuş... LR'ciler böyle bir gün yaşamak için yıllardır hertürlü hazırlığı yapıp bekliyorlardı ;D

ama diğer toyotacılar ilk fırsatta bunun acısını çıkartırlar gibi geliyor bana ;D ;D

Bülent abi bende bostancı sanayiye gidicem bakım için, müsaitsen saat 13.00 civarı geçerken bir kahve içimlik uğrayabilirim...

Etiketler

Olcayto Bey, elinize sağlık kareler yine çok güzel. Tampon ve vinç hayırlı olsun. Sizin araçta orjinal ön koruma vardı. Biliyorsunuz çok aranan bir parça, onu değerlendirirseniz, tampon ve vinç masrafının önemli bir bölümünü karşılarsınız bence. Selamlar.

sinan kardeşim gel gel bekliyorum...sevinirim....

ah Cem ahhhhh ... ??? neler kactı neler......

abiler daha durun benden de en az 200 foto çıkar... vide 3-4 tane video var... video yüklemeyi başarırsam su geçişleri videoda bende ;D ;D

Çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler

sağolun Mustafa bey, aracın orjinal parçalarını satmayı düşünmüyorum, hatta temizini bulabilirsem daha da almayı düşünüyorum.ama illaki orjinal japon olacak, santana piyasada çok...şu anda 2 takım far, 2 takım hub, far motorları, 3 takım jant ve tampondan çıkanlar oldu... ;D ;D

Anladım, bende yedek ön diferansiyeli dekorasyon malzemesi niyetine, salonda sehpanın altında muhafaza ediyorum. ;D ;D Selamlar.

Vay vay,ne muhabbet olmuş be

Mert,helal olsun sana,bi tabak patatese milleti boşverdin ha ;D

Benim vapur disconun 2. geçiş fotolarını isterük ;D nasıl sert geçtiysem karşı kıyıdakiler bakıyordu manyakmı bu diye ;D Mert çekti galiba?

Ebru dan çaldığım 3 fotoyuda ekliyim

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

Tolgacığım foto yok ama al sana su geçişi videon

nedne kaygılandığımı dıştan bakınca daha iyi anlarsınız 2. suyun bundan 10 cm kadar daha yuksek olduğunu düşünürsek ;D