KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ok şimdi oldu. Konu başlığına bunlarıda eklersen daha iyi olur, konu nerede cereyan ediyor izleyenler başlığı okurken bilsinler , ayrıca dere fotoğrafları çok hoş, Koray Vitarasını yükseltmiş galiba, inip çıktığı yerler vs. iyice ilerlemiş gördüm..
Ok şimdi oldu. Konu başlığına bunlarıda eklersen daha iyi olur, konu nerede cereyan ediyor izleyenler başlığı okurken bilsinler , ayrıca dere fotoğrafları çok hoş, Koray Vitarasını yükseltmiş galiba, inip çıktığı yerler vs. iyice ilerlemiş gördüm..
tamam abi şimdi başlığıda düzeltirim. Koray aracına birşey yaptırdımdı bilmiyorum ama Hürol aracını bayağı zorladı. bu gezide bende cj'yi test etmiş oldum.
Resimlere bakarken içim gitti, çok eylenmişiniz anlaşılan, yaw habersiz gidilirmi bizde evde kös kös oturduk neyapalım diye, şaka bir yana elinize sğlık resimlerde güzel olmuş paylaşım için hepinize teşekkürler.