Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ömrümü7ler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,733
Ynt: Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009)

Hakan abicim seninde orada olmanı çok isterdim. sen yeterki gezi de hadi hemen gidelim.

Etiketler

Hakan abi şilede hacıllı ve üvezli bölgesini gezdik. oradanda ağva tarafına geçtik.

Ok şimdi oldu. Konu başlığına bunlarıda eklersen daha iyi olur, konu nerede cereyan ediyor izleyenler başlığı okurken bilsinler , ayrıca dere fotoğrafları çok hoş, Koray Vitarasını yükseltmiş galiba, inip çıktığı yerler vs. iyice ilerlemiş gördüm..

tamam abi şimdi başlığıda düzeltirim. Koray aracına birşey yaptırdımdı bilmiyorum ama Hürol aracını bayağı zorladı. bu gezide bende cj'yi test etmiş oldum.

hakan hocam keşke sizlerde gelseydiniz bizlerde mutlu olurduk cuma günü link açıldı o yüzden heralde çok kimse göremedi inşallh birdaha,ki sefere

hakan hocam koray aracını takozlla yükseltti bügünde fedaral mt lastikleri geliyor onlarıda takınca suzi canavar olacak

Arabaları yıkamayamı gittiniz? ;D ;D

güzel gezi olmuş.

Temizlik sağlıktır abicim, temiz pak çocuklar işte daha ne istiyorsun..

valla öyle oldu. abi çamur bulmaya çalıştık ama ben suda pervaneyi parçalyıp radyatörü delince hesaplar ters tepti.

ömrümü7ler' Alıntı:
valla öyle oldu. abi çamur bulmaya çalıştık ama ben suda pervaneyi parçalyıp radyatörü delince hesaplar ters tepti.

Geçmiş olsun. Benzer birşey ufuk abinin kocaoğlanada olmuştu, demir pervane radyatörü deldi, 100 km kadar yolu arada su ekleyerek sorunsuz dönmüştük.