KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok niyetindeydim hatta o gün de yazdım var mı bi gelişme diye sonra bir daha pc yi açmaya fırsat olmadı.
Arkadaşlarla başka bir program yaptık. Eve de geç gelince sabaha kalkmak ne mümküm..
Bir gün evvel davransaydanız konuyu açmak için 3 araçla bizde aranızda olacaktık..
Kısmet ... ama çok güzel kareler sevindim adınıza
bence gözün kessin. suzi gibi değil ama çok fazlada fark yok gibi yakıt adına. aldığın zevkte eklenince farkı gözetmezsin. tabi benim tavsiyem arazi için günlük kullanım için gerçeekten 4200 cc düşünmek gerek.
CJ lerin katıldığı geziler hep keyifli olmuştur nedense.. Çamur bulamadım diye üzülüyorsunuz ama girip çıkmadığınız su kalmamış. Bu arada dikkat ediyorum garip eğimlerden inip çıkan araçlarsa varsa, kesinlikle bunları gaza getiren bir cj vardır ortamda. Defender gezilerinde böyle sahneler göremezsiniz ;D Paylaşım için teşekkürler..
CJ lerin katıldığı geziler hep keyifli olmuştur nedense.. Çamur bulamadım diye üzülüyorsunuz ama girip çıkmadığınız su kalmamış. Bu arada dikkat ediyorum garip eğimlerden inip çıkan araçlarsa varsa, kesinlikle bunları gaza getiren bir cj vardır ortamda. Defender gezilerinde böyle sahneler göremezsiniz ;D Paylaşım için teşekkürler..