KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar gezi ve fotoğraflar güzelde video niye kimsenin aklına gelmiyor ;D varda yüklemedikmi acaba.
Canlı canlı seyretsek şu araba yıkama aktivitesini diyordum kendi kendime ;D offroadı falan.
Mustafa sanada geçmiş olsun bu arada 8)
Arkadaşlar gezi ve fotoğraflar güzelde video niye kimsenin aklına gelmiyor ;D varda yüklemedikmi acaba.
Canlı canlı seyretsek şu araba yıkama aktivitesini diyordum kendi kendime ;D offroadı falan.
CJ lerin katıldığı geziler hep keyifli olmuştur nedense.. Çamur bulamadım diye üzülüyorsunuz ama girip çıkmadığınız su kalmamış. Bu arada dikkat ediyorum garip eğimlerden inip çıkan araçlarsa varsa, kesinlikle bunları gaza getiren bir cj vardır ortamda. Defender gezilerinde böyle sahneler göremezsiniz ;D Paylaşım için teşekkürler..