KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)
hoşbuldum sizlerde hoş geldiniz aranızda olmaktan çok mutluyum.
İlerleyen zamanda klüp faliyetlerinede katılacağım bu arada tanıştırayım aracım 1991 model ford bronco xlt dir.
Henüz yapım aşamasında şimdilik tamamen doğaya katılacak durumda değil ve doğayı tanımıyor ama eminim çok sevecek ..
Ya abiler videolar çok güzelde!Orada güzelim nissan yatıyodu paslandı be abi o orda biraz koştursaydınız onuda!Cjnin def in suzinin yanında onuda görmek isterdim! : ) yinede ellerinize sağlık.
slm ben daha yeni üye oldum gezileriniz gayet güzele benziyo bende katılmak isterim yanlız bu geçtiğiniz yerlerden jip le değilde ford transitle gelmek istiyorum bu resimdeki etapların kat kat kötü olanlarından geçip gidiyoruz biz video ları da mevcut inanmayan arkadaşlar varsa (bu arada çok güzelde jip çekiyorum fort la itina ile hani batarsanız çekerim raahat olun )
çarpışantürk' Alıntı:
slm ben daha yeni üye oldum gezileriniz gayet güzele benziyo bende katılmak isterim yanlız bu geçtiğiniz yerlerden jip le değilde ford transitle gelmek istiyorum bu resimdeki etapların kat kat kötü olanlarından geçip gidiyoruz biz video ları da mevcut inanmayan arkadaşlar varsa (bu arada çok güzelde jip çekiyorum fort la itina ile hani batarsanız çekerim raahat olun )
çarpışantürk önce aramıza hoşgeldin diyeyim,bilmiyorum sen neler seyrettin ama senin seyretmiş oldukların hikaye ,sana bir öğüt önce bu sitede olan etkinlikleri bir oku resimlseri bir gör,offroad şayet transitle olsaydı içimizde öyle arkadaşlarımız var ki transitle iki tekerde offroad yapardı...
alınmak yok kardeşim araçlarımızın girip çıktığı yerler hikayeden deği dif kilitli araçların bile kaldığı yerler oluyor ...
aralık ayında yapılan offroad gezi ve etkinliklerini bir incelemen tavsiyedir . anasayfadan offroad bölümünden aradığnı bulacaksın daha sonra tekrar görüşelim...
bu arada kendini tanışma bölümünde kısaca tanıtırsan hakkında biraz bilgi sahibi olabilir arkadaşlarımız....l
oncelikle merhaba sanrım kucuk bi yanlış anlaşılma var gibi kimse bişileri ispatlamak peşinde olduğunu sanmıyorum ama yaşanan maceralar gerçekten dikkat çekici sadece bu..tanışma bölümünde görüşmek üzere...
mft' Alıntı:
oncelikle merhaba sanrım kucuk bi yanlış anlaşılma var gibi kimse bişileri ispatlamak peşinde olduğunu sanmıyorum ama yaşanan maceralar gerçekten dikkat çekici sadece bu..tanışma bölümünde görüşmek üzere...
bu konular o kadar önemli değil kardeşim sadece formdaki etkinlikleri inceleyin diye yazdım bunları , kimse alınmış falan değil...
ben bir kaç link verebilirim girip incelemeniz için : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22384.0