Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)
vee iste bendeki son kare!
emegi gecen herkese tesekkür ederim. kuyuya ilk tasi atan Güven'e, bu sitede bu kadar insani bulusturan fikir sahiplerine...(bence facebook yalan)
elbette bana da "güvenerek" pazar gününü bir arada gecirmek icin kilometrelerce yol tepip, son derece uyumlu davranan yeni tanidigim tüm arkadaslarima....
kendi adima cok eglendim, iyi zaman gecirdim. bu sehirde benim gibi insanlarin yasadigini bilmek oldukca güzel. dilerim tekrarlariz.
yeni yilin, bütün olumsuz etkilerden uzak, dag-tepe dolasacak güc ve saglikla, is, para, bolluk, huzur ve bereket ile gelmesini diliyorum hepimiz icin.
mutlu yillar...
cagri_ali' Alıntı:
Süpersin Timucin abi inşşş.. sende en kısa zamanda lastiklenirsinnn o zman teknolojinin tadını çıkarmaya başlarsınn resimlerr için teşekkürler devamınıda beklerizz
BRONCO' Alıntı:
bundan önce bir mesaj attım ama olmadı bidaha deneyeceğim kısaca tüm dostlara çok teşekkür ederim
timuçin kardeşe
güvene (mutfak)
cem e
cesur selime
çağrı ya
bu kadar değiliz tabiki özür diliyorum ismini hatırlıyamadığım için yeşil vadideki o güzel misafir perver arkadaşımıza teşekkürler
çok güzeldi
gittigimiz yer "polaris riders club" sahibi de oldukca iyi bir motosiklet ve atv egitmeni olan "kutsu koray" onlar da sizin gibi dost canlisi, iyi insanlardir. o civarda dolasirken, yemek yemek, birseyler icmek icin her zaman ugrayabilirsiniz. ben genellikle oradayim zaten. arabayla degilse mutlaka atv'ye binmek icin. hep daglardayim anlayacagin...
enver sen yanlış yorumlamısın hepsini oku hepsinde bi yorum var meraklı olarak kastetdiği olay foto karesine sorentonun bakısı sana değil yani sözümüz her araçın bi bakışı vardır ifadesi...
enver' Alıntı:
meraklı derken neyi kastetin dostum biz zaten ordaydık siz gelince yeşillik oldu ama meraklı değiliz sadece arkadaş canlısıyız
cagri_ali' Alıntı:
enver sen yanlış yorumlamısın hepsini oku hepsinde bi yorum var meraklı olarak kastetdiği olay foto karesine sorentonun bakısı sana değil yani sözümüz her araçın bi bakışı vardır ifadesi...
mesajı yazdıktan sonra önizlemeye tıkla sayfa açılınca orada bilgisayarından ekliyorsun ama fotolar 250 mb küçük olmalı.. gözat ın yanında daha çok eklentiden 3 e çıkarıp sayıyı 3 tane 3 tane yükleyebilirsin fotoları ..bekliyoruz enver.
yada boyutlarını küçültmeye uğrasamam dersen bnm maile at ben siteye yüklerim cagri_ali@mynet.com...
Sevgili Enver,
merak sözcüğüne neden olumsuz anlam yükledin bilmiyorum. ben şahsen meraklıyım. ya da hepimizi "offroad meraklısı" olarak niteliyorum. gezen insan zaten "merak" ettiği için geziyordur. dünya'daki bütün keşifler ve icatlar da hep bir "merak" sonucudur. sizi tanımadığım ve bu siteye üye olup olmadığınızı bilmediğim için "meraklı" olarak niteledim. aracınızın markasını tanımlamak icin kullandım. ne kullandıgının benim icin hic onemi yok. bu sitede bir arazi aracına sahip olmadığı halde forumları izleyen, kendi aracını alacağı günü bekleyen "meraklı"lar da var. yeşilvadi'de sizi tanımamı saglayacak kadar kalsaydınız eger benim de "dost canlısı" oldugumu kesfederdiniz. arkadas olmak niyetindeyseniz giderken bize hoşcakal derdiniz. aracınıza binip gittiniz. size de ikram edecek cayımız - kahvemiz vardı elbette... dolayısıyla keyiften ve dostluktan bahsettiğimiz bir ortamda huzursuzluk aramaya pek niyetim yok. ama senin "yesillik" deyiminin ardında ne var bilmiyorum...
ve bu konuyu da uzatmaya niyetli değilim.