Ynt: Şile'de Off-Road Değil, Piknik Gezisi (06 Eylül 2009)
Merhabalar Sinan bey, bende tanışdığımıza memnun oldum. Sabah gözlemecilerde karşılaşmış olsaydık, Land sayısını arttırabilirdik belki ..
Bizde arkadaşlar ile keyifli bir parkur yaptık. Hatta bir bölümü baya derin kanallı ve baya sertti, entrasandır standart disco bazı yerlerde yapılısından daha kolay geçti.
yada pilotaj diyelim. Umarım birlikte bir gezi yaparız. Slmlar Hakan
gaster' Alıntı:
sahilde dinlenme faslını bitirip kalkmak üzereyken kumsalın diğer ucundan gelen yoldan çıkanlar ;D dikkatimizi çekti.
aflarına sığınarak çektiğimiz 1-2 fotoğrafı paylaşmadan geçmek istemedim ;D
bu sayede kısada olsa tanışma fırsatı bulduğum hakan ve uğur beye selamlar
ne tasadüfki buralardada tek disco bende gibi ;D sanırım biraz iletişim problemi yaşanıyor ;D hergün etkinlik takip etmekten bitap düştüm yok yok yok ;D
Ynt: Şile'de Off-Road Değil, Piknik Gezisi (06 Eylül 2009)
Offroadpassion' Alıntı:
Merhabalar Sinan bey, bende tanışdığımıza memnun oldum. Sabah gözlemecilerde karşılaşmış olsaydık, Land sayısını arttırabilirdik belki ..
Bizde arkadaşlar ile keyifli bir parkur yaptık. Hatta bir bölümü baya derin kanallı ve baya sertti, entrasandır standart disco bazı yerlerde yapılısından daha kolay geçti.
yada pilotaj diyelim. Umarım birlikte bir gezi yaparız. Slmlar Hakan
Hakan bey,
sabah birilerini görürüm diye özellikle gözlemecilerin oraya baktım. sanırım siz bizden önce oradan ayrılmıştınızki görmedim. standart disco diyince aklıma geldi. Kumsaldaki diğer fotoyu koymadım ;D
ben çekmeyköydeyim, işimizi tesadüfe bırakmayalımda bir pazar gezelim.