Şile'de Off-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jyrays Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,829
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jyrays

CJ-5
Yer
Finlandiya
Kimse Şilede off-road yapmıyor mu? ???

Gezenbilir Doğaya Saygılı Off-Road Manifestomuz :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0

Etiketler
Ynt: Şile'de Off-Road

Jyrki merhaba, Seninle Bostancı'da Davut'un dükkanında karşılaşmıştık ve Wagoneer muhabbeti yapmıştık (iki yıl oldu herhalde). Aramıza hoşgeldin. Bir daha görüşemedik. Isoff kulüpde kulağını çınlatıyoruz bazen. Şile taraflarına çok sık gidiyoruz. Bana özelden telefonunu verirsen seni bilgilendiririm. Sağlıcakla kal...

Merhaba, ayni basligi ben de acmistim. Ben de sahílkoy de yazlikciyim aslinda... :smiley: . Bu taraflarda geziler planlandiginda ben de davet edilirsem sevinirim...

Zaten 2 haftadır Şile'ye gidemiyorum. Birde siz deşmeyin :D .. Bu haftada Arama kurtarma eğitimi alacağım için gelemiyorum. CJ'emde Şile'de..Onuda çok özledim :smiley:

bu aralar arabam da çok iş var.heralde 10-15 gün sürer...zaten her pazar oralardayım ve yakında bende bir bahçeli ev almayı düşünüyorum..hayırlısı bakalım..hafta sonları oralarda takılmış veya batmış siyah bir d-max görürseniz yardım edersiniz artık..

Jeep34' Alıntı:
Zaten 2 haftadır Şile'ye gidemiyorum. Birde siz deşmeyin :D .. Bu haftada Arama kurtarma eğitimi alacağım için gelemiyorum. CJ'emde Şile'de..Onuda çok özledim :smiley:

uğur abi ağlattın beni yaww :D :D

tuncaaayy' Alıntı:
bu aralar arabam da çok iş var.heralde 10-15 gün sürer...zaten her pazar oralardayım ve yakında bende bir bahçeli ev almayı düşünüyorum..hayırlısı bakalım..hafta sonları oralarda takılmış veya batmış siyah bir d-max görürseniz yardım edersiniz artık..

29 mart icin bir organizasyon yapsan keske. Kilicli tarafi olursa devaminda sahilkoy kumsalinda denizde lastikleri temizleyebiliriz. Benim evde aksam cayi demleyip donebiliriz.

Kılıçlı / Bozhane taraflarında tadı doyumsuz etaplar mevcut. Seçim iyi bence..

concrete' Alıntı:
29 mart icin bir organizasyon yapsan keske. Kilicli tarafi olursa devaminda sahilkoy kumsalinda denizde lastikleri temizleyebiliriz. Benim evde aksam cayi demleyip donebiliriz.
güven abi ben parkurları tam olarak bilmiyorum..cj zanedersem o tarihe yetişmez..ama d-max le soft bir parkura asla hayır demem..organizasyon işininde tecrübesizim ama senin düzenleyebilecegin bir geziye ;D destek veririm..saygılar..şimdiden bir konu açılırsa katılımcılar anca kendini ayarlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri