Avcılar'da ikamet etmekteyim.Silivri-çatalca civarları Toplu taşıma araçları ile ulaşımı mümkün olan;gölü deresi ve herhangi bir su birikintisi olan yerleri benimle paylaşırmısınız. az çokta güvenli olsa sonuçta ilk kaçamagımız olacak ilk günden ayılarla boğuşmak istemiyorum.sadece hafta sonu için Kamping değil tamamen ücretsiz biryer ve bildiklerinizi köy ismi ve mümkünsede ulaşımın nasıl olcağını söylerseniz çok memnun olurum herkese hayırlı geceler
Ynt: Silivri - Çatalca Civarı Çadır Kurulabilecek Yerler
çatalcada balaban köyünü tavsiye edebilirim burası arnavutköye bağlı tam bir doğa harikası yer , ben her haftasonu kaçarım ama hep arçla gittim hiç toplu kullanım aracı kullanmadım, bir tarafı göl bir tarafı karadeniz
Evet balaban köyünü keşfettimbiraz araştırmalar sonucu gerekli yol tarifi bulamadım internetten ama kesinleşmeye yakın artık buluruz arnavutköye gidince illaki bi araba gider oraya olmadı otostop çeker biraz daha maceraya atlarız
hocam direk hadım köyden daha rahat ulaşabilirsin, hadımköy de askeriyede oraya doğru kalkan ufak otobüsler görmüştüm zaten orası toplam avcılardan 37 km.