Silverstone de Dev Kampanya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grsl06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,213

grsl06

cj 5
Silver stone 31/10,50/15 mt 117 geçici bir süre için 245 liraya düşmüştür. bütün off road cı arkadaşlara duyrulur... 33 lükler için de fiyat alabilirsiniz... lastikler sıfırdır.

mt117x.gif

Etiketler

Ynt: Silverstone de Dev Kampanya

mevcut olanlar 31/10,50/15 - 33/10,50/15 ve 33/10,50/16 var 245-320- 340

hayırlı satışlar bu lastiği kullanmak için yükseltme şart mı ?
iyi günler.

teşekkür ederim... aracınıza bağlı olarak değişir o... biz 33 lüğü cj 6 da ve 31 liği 94 xj de
rahatlıkla kullanıyoruz

iyi geceler.245-70 r16 lastik kullanıyorum.aracım d-max 4x4.benim araca uygun ölçü hangisi olur acaba.(yükseltme ve jant değişimi olmadan)

Silver stone 31/10,50/15 mt 117 ..... lastikler extrem mi yoksa sport modelimidir? nereden temin edecegiz hangi ildedir. ben kocaelideyim ödemede kredi kartı taksit varmı
4 adet için..

öncelikle irfan bey 235/85-75/ 16 işinizi görür diye düşünüyorum ama bende bu abatlaryok malesef bilginize

haluk bey lastikler mt 117 xtreme dir sport değil. lastikler ankarada uygun ambar ücreti ile gönderebilirim kocaliye.. orada faruk boz diye bir arkadaşımız var 2 takım yolladım geçen hafta defender için ama ona 33 lük vermiştim tanışıyorsanız lastikleri sorabilirsiniz .... fiyat konusuna gelince nakit banka havale.. iyi günler.

koy tabi fiyatlar cüzzi kendim federallerimi çıkarıyorum silver takıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,961
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR