simkart kopyalama cihazı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,714

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
ilginç bir ürün daha :
simle ilgili bilgi aktarımı kullanım kolaylıgı saglar 2 3 saniyede 1 tuşla dilediginiz kişinin simkart bilgilerini kopyalar. sim kartı içine takmanız yeterli
pc baglanan modelleriyle kıyaslamayın saat piliyle çalışır kendi bellegini kullanır kibrit kutusundan küçükdür
sadece 2 3 kez kullanılmışdır sıfırından farksız çiziksiz hatasız
150 tl
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_0075.JPG

IMG_0077.JPG

IMG_0078.JPG

IMG_0079.JPG

Etiketler

Ynt: simkart kopyalama cihazı

aslında simkart kopyalama cihazi değil.telefon simkartlarında bulunan telefon rehberini diğer simkarta aktaran bir cihaz.yeni bir hat aldığınızda yada kapanmış hattınızın simkartında bulunan arşivi yeni karta aktarmaya yarayan bir alet.başka bir özelliği yok.kısacası bu cihazla sizin kartınızı bir başkası kopyalayıp kullanamaz.

Ynt: simkart kopyalama cihazı

uokullu' Alıntı:
aslında simkart kopyalama cihazi değil.telefon simkartlarında bulunan telefon rehberini diğer simkarta aktaran bir cihaz.yeni bir hat aldığınızda yada kapanmış hattınızın simkartında bulunan arşivi yeni karta aktarmaya yarayan bir alet.başka bir özelliği yok.kısacası bu cihazla sizin kartınızı bir başkası kopyalayıp kullanamaz.
bende zaten böyle bir özelligi var demedim bilgi aktarım amaçlı kullanımı var yukarıda açıklaması var zaten :smiley:)))

Merhaba bu cihaz birebir sim kart klonluyor mu yoksa sadece sms ve rehberi mi klonluyor.
Ben sim kartı bire bir kopyalayan bir cihaz diye düşündüm. Her seferinde 10 tl vermektense bu cihazı alırım. Galiba sms ve rehber de Yedekler diye düşünüyorum. Bilgi verirmisiniz bana. ve fiyatı nedir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR