Ynt: "Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 5; Edirnekapı’dan Fatih’e…
Geziyi düzenleyen ve katılan herkesin eline ayağına sağlık, erken ayrılmam gerekti, en güzel kısımları kaçırdım galiba...
Katıldığım ilk gezenbilir gezisiydi, ancak herkesle tek tek tanışamadık, yine de beraber olmak güzeldi gezenbilirle. Bir sonraki geziyi tamamlayacağım inşallah.
Yalnız, geziyi yarıda bırakmama rağmen çok fena hasta oldum :'( çok soğuktu pazar günü, üşümüşüm herhalde. Herkes iyidir inşallah
Gezenbilir kadrosundan olmadığım halde gösterdiğiniz misafirperverlik için herkese çok teşekkür ederim.. Benim en çok istediğim şeydi İstanbul camilerini gezmek. Hele ki Mimar Sinan imzalı camileri gezmek mükemmel oldu.
İzmir'e gelirseniz her zaman yeriniz hazır...
Funda'nın makinesinden fotoğraflar geç çıktı azcık
Bu arada bazı fotoğrafları sinanasaygi.com sitesine de ekledim ama henüz onaylanmadı sanırım. Sizler de oraya koyabilirsiniz. Fotoğraf arşivleri hayli zayıf.
Fotoğraf sayısı yüksek, yüklenmesi zaman alabilir; sabırla bekleyiniz lütfen
merhaba , surların tepesinde cami ile bütünleşmiş gibi dururken fotografımı çeken mustafa tekinere tşk ederim. nargile keyfine kalamadık bir dahakine inşallh.
hakcoru
caner' Alıntı:
Funda'nın makinesinden fotoğraflar geç çıktı azcık
Bu arada bazı fotoğrafları sinanasaygi.com sitesine de ekledim ama henüz onaylanmadı sanırım. Sizler de oraya koyabilirsiniz. Fotoğraf arşivleri hayli zayıf.
Caner'e katılıyorum arşivin zayıflığı konusunda,
Ben gezinin hemen ertesi günü göndermiştim siteye fotoğrafı daha yeni onaylanmış diyebilirim http://www.sinanasaygi.com/son_resimler.asp baştan ikinci fotoğraf
berksito' Alıntı:
Caner'e katılıyorum arşivin zayıflığı konusunda,
Ben gezinin hemen ertesi günü göndermiştim siteye fotoğrafı daha yeni onaylanmış diyebilirim http://www.sinanasaygi.com/son_resimler.asp baştan ikinci fotoğraf
Sevgili arkadaşlar, Mimar Sinanımızı dünya bizlerden daha iyi tanıyor, birçok dilde Mimar Sinan kaynağı bulmak mümkün ancak Türkçe olarak Mimar Sinan'ı iyi anlatan fazla bir kaynağa ulaşmak nedense mümkün değil gibi, bu konuda kendi insanımıza ve de tüm Dünyaya Sinanımızı tanıtma amaçlı facebookta bir grup kurdum, bilgi, birikim ve fotoğraflarınızla katkı yaparsanız müteşekkir kalırım,