Sineklerden Ve Böceklerden Korunabilmek Için Fikir Bilgi Ve Deneyimleri Ihtiyacım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa DOĞAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,265
B vitamini kullanımının sinekleri uzak tuttuğunu okudum ancak kaynak hatırlamıyorum. İlk fırsatta denemeyi bekliyorum

Etiketler
için
Her türlü böcek sokmaları ve alerjik kaşıntı ve kızarıklıklar için yanınızda Ovadril losyon bulundurun. Çok işe yarıyor.

Bizde port bagaj yok. bu port bagaj nedir? arabanın üzerine bir şeyler bağlamak trafikte sorun olur mu?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde port bagaj yok. bu port bagaj nedir? arabanın üzerine bir şeyler bağlamak trafikte sorun olur mu?

Üstad mutlaka profesyonel birisine yaptırman lazım yoksa araç yolda gezer ve aerodinamik sıfıra iner daha tehlikelisi üzerinizden uçup gidebilir

internette aratırsanız muhtelif örnek var ben nasıl resim yükleyeceğimi bulamadım ne yazık ki

Sırf bol bol video ve fotoğraf çekip meraklıları için yayınlama uğruna jeneratör de ilave ettik ekipmana.

tek başınıza kamp yapsanız silah taşımanızı anlarım da üç kişi için çok gereksiz ve tehlikeli diye düşünüyorum.Allah göstermesin karanlıkta kendi arkadaşınızı vurabilirsiniz.Bence biraz akışına bırakın,bu kadar önleme ,tedbire gerek yok,sonuçta üç kişisiniz.Sadece çadır kuracağınız yeri iyi seçin,sel,heyelan ve hayvanların su yolu üstünde olmasın yeter.İyi eğlenceler.