KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
paylaşım için teşekkürler.15 gün önce bende sino ve ayancıkta kamp kurdumakliman,hamsilos koyu ve ince buruna gittim. çok güzeldi hepsi.erfeleğe senin fotolarından sonra seneye gitmeye karar verdim.
Akliman, Hamsilos koyu buraların denizi mükemmel. Hamsilosu geçtikten sonra fenerein orada daldık bizde çok eğlenceliydi. O kadar yaklaşmışken Erfelege gitmemen yazık olmuş Bir daha ki sefere inşallah. Ak göle gitmeyi unutma. Ben de oraya gidemedim.
İsmail abi bizimkisi yürümek değil di. Ben ve kuzenlerim her gölette yüzdük şelalelerin aktığı yerlerden tırmandık. Eşim peşimizden gelip fotoğraflarımızı çekti. Ekip tırmanış konusunda baya deneyimli olunca gezide çok eğlenceli oldu. Evet biz son şelaleye kadar devam ettik. ( o dandik ayranın 1,5 tl den satıldığı yerekadar )
Paylasmaniza cok tesekkurler.Erfelek selalesi denilen yerde kamping varmidir?Ben gelecek hafta kismet olursa Sinop'a gidecegim,tabii ki marti kamping olacak
fakat erfelekte kamping varsa birde orayi gormek istiyorum.Slm.
Harika yerler ve muthis bir doga. Sinop diye yazmasaniz hangi ulke diye sorardim. Muhtesem umarim bir gun bana da nasip olur. Tam olarak yerini google map gosterip yolu tarif eden bir ekran goruntusu koyabilir misiniz?