KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mares mi giden dalış bıçağın....! Ben de aynı durumdan muzdarip oldum ve Mares'in İtalya'da bulduğum bir email adresine durumu özetleyen bir mail attım.Cevap daha çok çalışıp kilit sistemi ile ilgili ARGE yapacakları oldu, e giden bıçak Denizlere kazanan bir emanet daha ...
Bu konu kafama takıldığı için biraz araştırdım ve satın aldığım yere de yazdım, onlarda kilit sistemi arızasından bıçağı kaybettiğinizi yazın size yenisini gönderirler demişler eğer dalga geçmedilerse ... Ama komiktir ,üstlerine çok da alınmamışlar,başka bir şirketten bahseder gibiler Bu mantığı zorlayacağım ,eğer elinizde satın aldığınıza dair bir evrak makbuz varsa ben bıçağın yenisini alırsam size de haber vereceğim.Hatta bu konuda "Kayıp Mares bıçak aileleri derneği" modunda Taksim'de elimizde dövizlerle yürür ,hakkımızı da arayabiliriz
sayenizde tekrar sinop a gideceğim sinop a gitmiş hamsilosu sinopun içini gezmiştim ama tekrar gitmek için artık mazeretim de var bu güzel paylaşımlar için teşekkür ederim..
sayenizde tekrar sinop a gideceğim sinop a gitmiş hamsilosu sinopun içini gezmiştim ama tekrar gitmek için artık mazeretim de var bu güzel paylaşımlar için teşekkür ederim..
Muhteşem güzellikler gerçekten, insanın işi gücü bırakıp ömrünün sonuna kadar bu gibi güzelliklerin içerisinde dingin bir hayat süresi geliyor... Bu harika paylaşım için teşekkürler.
evet ne yazık ki var... ama birde dünyalığı çoktan yapmış ancak halen sabah 8 akşam 7 işinin başında olan, hiç çalışmasa 7 sülalesine yetecek serveti bulunan insanlar var.. Hadi bizler yine hayatımızı idame ettirmek adına çalışmak zorundayız da, bu konuyu çoktan aşmış insanların fişi çekmemelerine anlam veremiyorum ))))
Fişi çekemedikleri için kenilerinin ve yedi sülalesinin dünyalıklarını yapabilmişler ki zaten ) Şaka bir yana vardır mutlaka her şeyi bir kenara bırakıp inzivaya çekilenler .
çok güzel resimlemişsiniz emeğinize sağlık. Bende 2012 yazında sinop a gittim çekme karavanımı erfelekte parkın yanına bırakıp erfelek tatlıca şellalerine eşimle birlikte gittik ve 28 şellaleyi aşağıdan yukarı tırmanarak suyun kaynağına vardık. Orada "AYRAN İÇMEYENİN KAYNANASI ÖLSÜN" tabelasıyla karşılaştık bizde usulen ayranlarımızı içip orman yolunda tekrar geri döndük mutlaka herkesin görmesi gerekli yerler.