SİSTEMDE SORGULATINCA WİLLMENT ÇIKAN CJ-7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bugraercan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,013

bugraercan

Ana Kamp
Yer
istanbul
Saygılar abilerim.

tekrar bi cj almak isterken uygun bitane buldum. fakat e-devlet sisteminden kontrol ettiğimde markası willment rengi kırmızı olarak görünüyo devlette aslında rengi gri. sahibi cj7 diyor.. hani böyle birşey mümkün mü ben hiç duymadım willment diye bir marka, willys olsa tmm dicem.

marka: wilment cinsi: jeep diyor. tehlikeli bi durum olabilir mi diye yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla.

Etiketler
Ynt: SİSTEMDE SORGULATINCA WİLLMENT ÇIKAN CJ-7

bugraercan' Alıntı:
Saygılar abilerim.

tekrar bi cj almak isterken uygun bitane buldum. fakat e-devlet sisteminden kontrol ettiğimde markası willment rengi kırmızı olarak görünüyo devlette aslında rengi gri. sahibi cj7 diyor.. hani böyle birşey mümkün mü ben hiç duymadım willment diye bir marka, willys olsa tmm dicem.

marka: wilment cinsi: jeep diyor. tehlikeli bi durum olabilir mi diye yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla.

Willment, alman amg ve karmann gibi araçlar üzerinde tuning işlemleri ve dizayn değişiklikleri yapan bir ingiliz firması. Daha çok yarış otomobilleri ile ilgileniyor ama jeep'e de el atmış olabilirler. Eğer böyleyse araç üzerinde görünür değişiklikler olmalı. Ruhsata da willment olarak işlenmiş olabilir.

sisteme kayıt yapan memurun hatasıdır diye düşünüyorum
muayenede sorun olma ihtimali var, benzer tecrübesi olan arkadaşların yorumları daha sağlıklı olacaktır

Bende ruhsatta yazım yanlışından kaynaklandığını düşünüyorum..En sağlıklı neticeyi vin code sorgulamasından alacağınızı düşünüyorum..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33245.0

Willment daha önce de forumda tartışılmış. Aynı araç değil sanki, renk farklı. Ruhsatta yeşil, gerçekte kırmızı. Eğer willment firması bazı jeep'lerde değişiklik yaptıysa ruhsatta willment diye geçebilir. Yani iki yazım hatası zor.
Mitsubishi'nin italyan pininfarina dizaynı pajero pinin modeli bazı ruhsatlara sadece pinin diye yazılabiliyor. Kızımın 2001 pajerosu da Mitsubishi pinin diye geçiyor. Bunun da başına böyle birşey gelmiş olmalı.

Willment.jpg

sanırım sorun olabilir ilerde, ben vazgeçeyim en iyisi..

Teşekkür ederim herkese,

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.