arkadaşlar hep ilgimi çeken bir konu oldu nasıl üye olduk ve şimdi neredeyiz.ilk mesajımız neydi son mesajımız ne?
ilk örneği ben vereyim hatta sitemizin bazı tanıdık simalarının çalışmasını da ben yapayım.umarım beğenirsiniz.
ilk örneği ben vereyim hatta sitemizin bazı tanıdık simalarının çalışmasını da ben yapayım.umarım beğenirsiniz.
duman' Alıntı:merhaba,
sitenizi yeni keşfedip hemen üye oldum.etkinliklerinizden nasıl haberdar olucaz ve katılmak istersek ne yapmamız gerekiyor merak ediyorum.gerçi bu aralar sadece cumartesi gecesinden itibaren boş vakit buluyorum birde aracım şimdilik zor etaplara hazır değil...5.2 limited...cumartesi gecesi ya da pazar günü kıyısından köşesinden aranıza katılmayı isterim
duman' Alıntı:rr classic far korumasının fiyatını sorun difrensiyel korumanızın ne kadar ucuz olduğunu anlarsınız.yaptırma işine gelince malesef ülkemizde jeepiniz le yanaşacağınız demirci size fiyat olarak orjinalinden daha ucuz bir fiyat vermez.işin kötüsü bu işi daha önce hiç yapmadığından başından savmak isteyebilir.bu işi yapan sanayii esnafı da orjinalinin fiyatını bildiğinden kendisininkini önce orjinaline göre över sonra garantisi kendisinin olduğunu söyleyip iyi bir fiyata yapar.sorun çıkınca sorumluluk almamak için söylediği yalanlarla sizi bile ikna eder...