Site Üyeleri Vasıtasıyla Yapılan Reklam ve Yönlendirmeler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AL1820 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,723
Ynt: Site Üyeleri Vasıtasıyla Yapılan Reklam ve Yönlendirmeler?

madem anıları anlatıyoruz bende hep anlattığımı anlatayım lpg arıza verdi benim tamamen kapattı kendini küçük bir kablo yanıgı yüzünden. tamir oldu fakat çalışmıyordu benzine atıyor kendini tekmeliyor lpg de iken. velhasıl istnbula geldim. hem lpg tamiri hemde yükseltme için. malum adres hüsoff. dedi önce lpgyi tamir ettir biz gerekirse sabahlarız. aynı gün dönmem gerekiyordu, indik lpg cinin yanına dedi bana devir daim gitmiş senin sıcak su gelmiyor. gittik hüsoffun yanına dedim böyle böyle. o da elledi baktı dedi git o ustaya söyle devir daimden değil regülatör ve boruları tıkanmış temizlesin düzelir. gittim lpg cinin yanına dedim bak böyle böyle, dedi ya bırak nerden biliyormuş o usta, kimmiş o? dedim hüsoff. eeee o zaman bir bakalım dedi hüseyin ustanın dediği çıktı şimdi kim usta burada ;D

Etiketler

LPG ciler arabanın benzinle çalışan kısmına , servislerde LPG ye suç atar ilk bu değişmez. Hiçbir usta bir başkasının yaptığını beğenmez

Bu işe gerçekten gönül vermiş iyi niyetli insanlar tarafından yönlendirilmek; bu sorunu en iyi şurası halleder, şunu en ucuz burdan alırsın gibi konularda bilgilendirilmek kadar iyi bir şey olamaz...
Bence bu en büyük paylaşımdır.

Siz başlıktaki yazınızda, farklı birşeye değinmek istemişsiniz sanırım...
Özellikle ikinci el satışı yapılması gereken yerlerde firma reklamları çok yapılıyor. Ancak bu sorun ise olsaydı site yönetimi müdahale ederdi. Demek ki sorun değil, sizin rahatsız olmanızı gerektirecek bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum...

başından geçen hekimmiş herkes bildiğini anlatmalı kazık atanlar,atacak olanlar işlerini tam yapmayanlar üzerlerinde aile baskısı hissetmeli GEZENBİLİR ailesi arasında meşhur olabilceklerini hissetmeli

selam ile,
arkadaşlarımızın yaptığına yönlendirme değilde paylaşım diyelim.
bakış açısına göre değişir
arkadaşlarımızın foruma olan katkıları ile ilgili birikimlrini anlamaya çalışırsak sanırımsorun olmayacak ;D
herkes kalsın sağlıcakla, kucak dolusu saygılarımla.