Sitemiz Hayırlı Olsun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,213
Ynt: Sitemiz Hayırlı Olsun

gezenbılırle keske cok onceden tanısabılseymısım ..........gezmeyı dogayı off road seven ınsanlarla bır arada olabılmek cok guzel

ıyıkı varsınız ........... nıce yıllara

yol' Alıntı:
27 Ağustos 2006, 00:02:22

Bu tarih sitemizin test yayınına başladığı tarihtir :smiley: 1 Eylül 2006 ise açılış tarihi :smiley:

Doğum günümüz kutlu olsun arkadaşlar ;

cileklipasta.jpg

Meyveli.jpg

;D ;D

Kutlama olucak tabiki ;)
Ramazan ayından sonra bir parti yaparak kutlama yapılacak :smiley:
Burada etkinliklerde duyurusunu yapacağız kesin tarih ve mekan belli olunca ;)

Doğum günümüz kutlu olsun :D

Zorla geldiğim küçük bir Eminönü gezisiyle başlamıştı aslında... Çok geçmedi baktım ki Bursa'dayız, Edirne'de, Suriye'de, Eskişehir'de, Karadeniz'deyiz...

Dört sene önce Türkiye'ye geldiğimde bana biri deseydi ki bir gezenbilir aileye böyle bağlı olacağımı, inanmazdım. Gezdim, gördüm, dolaştım, yedim, öğrendim... Ve herşeyden önemlisi, hayatımda çok özel yerleri olan insanlar tanıdım. :smiley:

Şimdi baktığımda, her an beraberiz. :smiley:

Ve daha nice selere böyle ama, daha kalabalık bir aile olmamız dileğimle.

- Gezenbilir'in kurucusu Sedat'a...
- Zorla beni geziye getirip, Sedat'la tanıştıran ve aileye girmeme sebep olan Aliko'ya...
- Gezenbilirin bu şekilde yürümesine yardımcı olan tüm yönetime...
- ve her bir üyesine...

Teşekkürler. :smiley:

Sedatcım Gezenbiliri iyi ki bizlerle paylaştın, iyi ki sen de doğdun ;D

İyi ki doğdun Gezenbilir.com

201.png

Birileri mum kapıp getirsin çabucak. Sedat Paşam koş.
;D

koza' Alıntı:
Sevgili Gezenbilir Üyeleri

2 yılın sonunda 10.000 i geçen üye sayısı ile kocaman bir aile olduk.Kimimiz çamurlarda boğuştu Off-Road sevdasına,incitmeden doğayı.Kimimiz soğuklarda sabahladı en güzel İstanbul fotoğrafını çekebilmek için.Kimi zaman "Sinana Saygı" dedik semt semt gezdik 7 tepeli şehri.Bazılarımız Gezenbilir bayrağımızı zirveye dikmek için tırmandı İran'da Devamend'e.Deep'lerimiz de var bizim en derinleri bize anlatan,sukuşlarımız da var tabiki balık misali :smiley: Dere tepe yürüdü arkadaşlarımız,biz yorulduk onlar yorulmadı.Pedal çevirerek 7000 km yapılabileceğini de burada öğrendik,motosiklete binmenin hayat olduğunuda :smiley: Bilenler bilmeyenlere öğretti bilgi dağarcığında ne varsa.Tecrübelerini paylaştı.Kamplarda yardımlaşmanın ne demek olduğunu gösterdik.Hep beraber kurduk çadırlarımızı,hep beraber topladık.7 den 70 e küçükler büyüklerini saydı her zaman ve sevdi.Çünkü büyükler küçüklere örnek oldu,saygıyı ve sevgi göstererek.
Herkes kendi gözünün gördüğünü,yüreğinin hissettiğini paylaştı.Gidebilenler kalanlara eksiksiz anlattı dönüşlerinde.Gidenleri uğurladık,dönüşlerini dört gözle bekledik hep beraber.Gidenler hep döndü eksiksiz ve hatta artarak."Yediğin içtiğin senin olsun,gördüklerini anlat" demedik.Hepsini bilmek,görmek,öğrenmek istedik.Ve her daim paylaştık.Paylaştıkça çoğaldık.Paylaştıkça öğrendik.

Paylaşacak ve öğrenecek daha çok şeyimiz var.O yüzden nice senelere GEZENBİLİR :smiley:

GİDİLMEMİŞ YOLLAR

Gidilmemiş yollarda
Yaşanmamış sevdaları aramak
Değil bizim işimiz.
Biz yüreğe giden bir yol bulduk,
İz peşindeyiz...
İşte, o izi bir ömür takip etmek,
O, zor iş...

Tayfun TALİPOĞLU

Bu vesileyle o zor işi başaran
Sitemizin kurucusu,Teknik Adminimiz Sevgili yol'a yani SEDAT AÇIL'a
Emek ve zaman ayıran tüm Admin,Forum Moderatoru ve Moderator arkadaşlara
Bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşan üyelerimize teşekkür ederiz. :smiley:
okudukça çekim alanına daha çok yaklaştığımı hissediyorum,ne mutlu sizlere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri