KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yaw amca sen ne bakıyon bilo başkana. defenderle gezegenemi gidilirmiş ;D ;D bosch bu ay sonu bi seyahat kampanyası düzenlemiş 2 adet 500 what matkap, 1 adette 11 de kırıcı delici hilti alana ayın 29 unda jüpiter, 30 unda mars, 31 indede uranüs e götürüyomuş
ben 5.9 la katılmayı düşünüyorum takıl bana hayatını yaşa.. hemde 25 yıl beklemene gerenk yok ;D ;D ;D
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
başkan gezenbilirdeki yeni görevin hayırlı olsun sen şimdi kendine sekreter falanda yaparsın .unutmadan sorayım bu yılki kış oyunlarını nerde ve ne zaman yapacaksın karar verdinmi
kış oyunları için yoğunyokuş kayak tesisleri ile görüşmemiz lazım gençlik spor ile anlaşırsak mükemmel bir organizasyon olur iki gece konaklarız yatacak yerler gayet güzel şömine gayet güzel tesis harika bizim tek yapmamız gereken yiyeceklerimiz ayarlayıp karda güvenli off-road yapacağımız yer bulmak
sivas köftesi de sucuk da şömine başında yaparız
kokteknik' Alıntı:
kış oyunları için yoğunyokuş kayak tesisleri ile görüşmemiz lazım gençlik spor ile anlaşırsak mükemmel bir organizasyon olur iki gece konaklarız yatacak yerler gayet güzel şömine gayet güzel tesis harika bizim tek yapmamız gereken yiyeceklerimiz ayarlayıp karda güvenli off-road yapacağımız yer bulmak
sivas köftesi de sucuk da şömine başında yaparız