Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,963

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
14 kasım tarihinde yapacağımız duyurduğumuz ve bayram sebebiyle ertelediğimiz gezimizi gerçekleştirdik
8:00 da buluştuk ama sivastan çıkışımız 9:30 buldu bşta 4 araç planladık ama corvette süleyman son anda işinin çıkması sebebiyle 3 araç 8 kişi olarak gezimize başladık ilk önce market alışverişimizi yaptık daha sonra sivasın en yakın ilçesi HAFİKe doğru yola çıktık daha önceden dipszi göle ve şelaleye giden hüseyin DEMİRAL ın peşine takıldık ve hafik doğanşar yol ayrımına kadar gittik

Etiketler
Ynt: Sivas; Doğanşar - Dipsizgöl ve Şelalesi Gezisi : 21 Kasım 2010

başkan resimleri bekliyoruz.....

yol ayrımındaki hanzo benzinlikçi nereye gidiyorsunuz diye sordu dipsiz göle dedik orda bişi yok boşuna gitmeyin dedi
amcada adamın ağzının payını verdi seni için yok bizim var dedi bakmak var görmek var dedi inannı gitdiğimizde ben ilk defa gidiyorum bu kadar mikemmel bir yer olamaz
resimlerle birlikte anlatıyım daha zevkli olacak
ilk ulaşığımız yer özen baraj gölü oldu orada suyun içindek minare görülmeye değerdi köyü başka bir yere taşımışlar buralar Demiralın memleketi daha iyi anlatır yerleri ama minare suyun içindeki görüntüsü mükemmel
bu arada göüln kenarına gittiğimizde yaşlı bir karı koca çift vardı amca sordu yaşlı çifte caminin girişi nerde diye ;D şaşırdılar kaldılar sonradan şaka yaptığını anladılar biz çok güldük
bu camide sadece dalgıçlar namaz kılarlar ;D

P1120093.jpg

P1120092.jpg

P1120095.jpg

P1120094.jpg

minareyi calan suyunu hazırlar.Bu yer sorma meselesi bazen yanlış adamlara denk gelir.en doğrusu sormasak mı.

ilk olarak dipsiz göl mola verdik çok güzel di sayın demiral göl hakkında detaylı bilgileri verecektır
extra resimleri de ümitle amca yükleyecekler
sonrada bu dipsiz gölün devamı olan şelaleye gittik görüntü ve yer mükemmeldi şelale altında çok eğlendik ve sırılsıklam olduk
şelaleye gitmek için bayaa bir cenderen geçtik :smiley: çocuklar ayaklarını çıkarıp dereden geçtiler bende köprüden geçtim ;D
bizi buralara götürdüğü için hüseyin abiye teşekkür ediyoruz herkez büyük keyif aldı

P1120101.jpg

P1120100.jpg

P1120124.jpg

P1120108.jpg

P1120125.jpg

mangal faslı nı felan anlatmıyorum bile
dönüştede hafik ilçe meydanı önündeki OSMAN BEY heykeli önünde foto çektirdik

P1120105.jpg

P1120104.jpg

P1120116.jpg

P1120126.jpg

P1120128.jpg

keyifli kareler paylaşım için teşekkürler Bülent başkan ;D

Güzel bir gezi oldu. Katılımcı arkadaşlara teşekkürler... Foto ve video linkleri akşama

bence o batık camii de dalgıclar 2 rekat bir namaz kılsalar belki de bir ilk e imza atmış olurlar.yada malum rekorlar kitabına bile girebilirler.bu da benden bir öneri ve selamlar.dalgıclığım olsaydı denerdim.

freegraf' Alıntı:
bence o batık camii de dalgıclar 2 rekat bir namaz kılsalar belki de bir ilk e imza atmış olurlar.yada malum rekorlar kitabına bile girebilirler.bu da benden bir öneri ve selamlar.dalgıclığım olsaydı denerdim.

İlginç bir öneri. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR