Sivas Grubu; Üçtepe Barajı Off - Road Gezisi (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,613
Ynt: Sivas Grubu; Üçtepe Barajı Off - Road Gezisi (21 Mart 2010)

Gidemediğin yer senin değildir demiştik o zaman memleketin güzeliklerini görelim değilmi arkadaşlar miskin miskin yatmaktansa o güzelim yerleri gezmek ne iyisi ::smiley:

Etiketler

Resimler arasındaki 58 DR 957 plakalı toyotayı iyi tanıyorum divriği ilçe tedaşın arabasıydı 2005 yılında okul stajımı ilçe tedaşta yapmıştım bu arabayla çok maceralarımız ve anılarımız olmuştu arazide mükemmel bi araçtı

gokhan5889' Alıntı:
Resimler arasındaki 58 DR 957 plakalı toyotayı iyi tanıyorum divriği ilçe tedaşın arabasıydı 2005 yılında okul stajımı ilçe tedaşta yapmıştım bu arabayla çok maceralarımız ve anılarımız olmuştu arazide mükemmel bi araçtı

Hala mükemmel...:smiley:)

byseyyah' Alıntı:
Hala mükemmel...:smiley:)

Belli oluyor zaten:smiley: jantları değişmiş önde çeki motoru ve koruması vardı değişmişsiniz. Benzinliydi zaten felaket yakıyodu ama :smiley: karda kışta çamurda bitirim bi araçtı çok sürdüm tek kötü yanı direksiyonu çok sertti:smiley:

kokteknik' Alıntı:
tedaş tan daha bakımlı daha güzel
amca tedaştan daha iyi bakıyor araca

İyi baktığı belli oluyor zaten:smiley: Bizdeyken bu kadar bakımlı değildi tabiki akşama kadar durdurağı yoktu mükemmel bi araçtı şunu söyleyebilirimki benim gözümde land roverden sonraki en mükemmel arazi aracı.

gokhan5889' Alıntı:
Belli oluyor zaten:smiley: jantları değişmiş önde çeki motoru ve koruması vardı değişmişsiniz. Benzinliydi zaten felaket yakıyodu ama :smiley: karda kışta çamurda bitirim bi araçtı çok sürdüm tek kötü yanı direksiyonu çok sertti:smiley:

Öndeki vincini malesef tedaştan alamadım. Hurdaya verdiklerini söylediler. Ama ihtiyaç duymadığımı da belirtmek isterim. En iyi vinç arkadaşımın vinci... :smiley:))))

byseyyah' Alıntı:
Öndeki vincini malesef tedaştan alamadım. Hurdaya verdiklerini söylediler. Ama ihtiyaç duymadığımı da belirtmek isterim. En iyi vinç arkadaşımın vinci... :smiley:))))

Hayırlısı olsun artık:smiley: unutmadan anlatayım bari:smiley: bahar ayındaydık nisan yada mayıstı köyün birisinde arıza vardı gidiyorduk köprü dereden geçmemiz gerekiyodu acaip su vardı hiç unutmam bu arabayla girmiştik suya kaputun üzerinden su taşıyodu o şekilde sudan geçmiştik süperdi ya

gokhan5889' Alıntı:
Hayırlısı olsun artık:smiley: unutmadan anlatayım bari:smiley: bahar ayındaydık nisan yada mayıstı köyün birisinde arıza vardı gidiyorduk köprü dereden geçmemiz gerekiyodu acaip su vardı hiç unutmam bu arabayla girmiştik suya kaputun üzerinden su taşıyodu o şekilde sudan geçmiştik süperdi ya

Güzel anı, paylaşım için teşekkürler. Yeri geldiğinde su geçişlerimiz devam ediyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,635
Kayıtlı Üye Sayımız
166,929
Kaydolan Son Üyemiz
CptFlyalot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR