Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,822

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
sabah 11:00 civarı buluştuk market alışverisinden sonra hafta içi ömer beyin deneyip çıkamadığı karlı bir tepeye gitti ve zor ettik

IMG_1529 (Small).jpg

IMG_1536 (Small).jpg

IMG_1533 (Small).jpg

Etiketler
Ynt: Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010)

tepeye çıkmayı başardık geri döndük bir köy yolu açalım dedik ama belediye bizden önce davranmış köyden geri dönerken ben tezek tümseğine battım köylülere rezil olduk
bu arada ekip hilux ranger defender ve aro allahtan tezk içinde fazla resmimi çekmemişler

IMG_1518 (Small).jpg

IMG_1516 (Small).jpg

IMG_1534 (Small).jpg

buralarda biraz deblendikten sonra geri dönüp gardaşlar mevkindeki tepeye zor ettik çok dik ve karlı idi hilux en yükseğe çıktı ve ilk kez arazisine tanık olduğumuz ARO bizi hayretler içinde bıraktı lastik namına bişi yoktu ama çekirge gibi bir araçmış hepimizden 10 üstünden 10 aldı ARO nun arazisini şiddetle tavsiye ediyorum lastik problemini çözdükten sonra aronu gitmeyeceği yer çıkmayacağı tepe yok bunu anladık

P1080970 (Small).jpg

P1080968 (Small).jpg

P1080978 (Small).jpg

P1080980 (Small).jpg

P1080979 (Small).jpg

ve FİNAL hava kararmaya başladı bir dere geçişi yapalım diye gittigim yerde su oldukça fazlaydı ayaklarımız ıslandı derenini ortasında defender stop etti hilux çekti çıkardı daha sonra güzel ustanın oraya gip çayımız içip günün kritiğini yaptık ARO mükemmel hilux mükemmel defenderin suyla arası hiç yok ranger acilen MT lastik lazım
ömer korkut süleyman beye araçlarıyla katıldığı güzel usta yavuz arif hakan eyüp e katılımlarıyla ilgili teşekkür ederim.
onlardada foto varsa eklerler umarım .

P1080989 (Small).jpg

P1080993 (Small).jpg

P1080990 (Small).jpg

IMG_1546 (Small).jpg

IMG_1549 (Small).jpg

Paylaşım içni teşekkürler Bülent Abi, fotoğraflar oldukça güzel de tezek işi olmamış hiç ;D

gezimize katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim gerçekten güzel bir hafta sonu oldufazla çamur bulamadık ama ( bülent abinin battığı tezek sayılmazsa) yinede idare eder bizi bir kaç gün :smiley:

Güzel bir gündü, tüm arkadaşlara teşekkürler

teşekkürler sivas grubu harbiden 10 numara bir gündü
ARO
HiLUX
RANGER
DEFENDER
birde yakında aramıza DOÇ geliyor

Polis okuluna gittiğimde gardaşlara baktığımda fazla kar yoktu. Yer çamurdu. İşhan-toki bölgesinde yer yer çamur olduğu belli oluyordu. Abi gezinize bayılıyorum sizin ekip çok harika benim gözümde 1 numarasınız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri