Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,793
Ynt: Sivas Off-Road Grubu Pazar Gezisi (07 Şubat 2010)

hoyrat58sivaslı' Alıntı:
Polis okuluna gittiğimde gardaşlara baktığımda fazla kar yoktu. Yer çamurdu. İşhan-toki bölgesinde yer yer çamur olduğu belli oluyordu. Abi gezinize bayılıyorum sizin ekip çok harika benim gözümde 1 numarasınız...
polis okulu arkasındaki paraşütçülerin kullandığı tepeye çıkmaya çalıştık ama kar vardı
teşekürler sen de gel bir hafta sonu

Etiketler

yoksa orada bir benzinle tedaş tan çolkma hilux mi görüyorum :smiley: iç anadolu gezileri "eskişehirde küçük bir tur" başlığı ile olan resimlere bakarsanız benim arabayıda görebilirsiniz. nasıl memnun musunuz? ön demir süper olmuş, ama net göremedim. bir kaç resim yollar mısıınız

hilux

DSCN3900.jpg

enigmaxi' Alıntı:
yoksa orada bir benzinle tedaş tan çolkma hilux mi görüyorum :smiley: iç anadolu gezileri "eskişehirde küçük bir tur" başlığı ile olan resimlere bakarsanız benim arabayıda görebilirsiniz. nasıl memnun musunuz? ön demir süper olmuş, ama net göremedim. bir kaç resim yollar mısıınız

Evet doğrudur. Aracım tedaştan çıkma hilux. Sizin aracı tanıyorum, hasan usta ( çalışkanhasan )'da iken. Araçtan memnunmuyum dersen, hemde çooooooooooookkkkkkkkk. Sadece eksik olarak gördüğüm arkaya kapalı kabin, o da enkısa zamanda yapılacak. Selamlar...

Bunlarda tecer dağı gezimizden. Detaylı fotoğrafları sivas gezilerimizde bulabilirsiniz. Selamlar...

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC03732_800x600.jpg

DSC03759_800x600.jpg

kokteknik' Alıntı:
polis okulu arkasındaki paraşütçülerin kullandığı tepeye çıkmaya çalıştık ama kar vardı
teşekürler sen de gel bir hafta sonu
Abi içimden gidiyor ama işimden dolayı gidemiyorum ama çok az bir zaman sonra sizinle birlikte geleceğim. Sizin maceralarınızı çok seviyorum. Paraşütçülerin kullandığı tepeyi biliyorum. Zaten oraya çıkmak sadece sizin aklınızdan geçer... ;D ;D ;D

beni çok şaşırttınız :smiley: gerçekten ülkemizdeki off-road çılar sınır tanımıyor, birbirlerini tanıyorlar. hocam bizim arabaları kars ta, artvinde, samsun da pek çok yerde gördüm, onlarla da konuştum, herkes memnun. hasan abi sağolsun lpg taktırmış, yakıt açısından da muadillerine göre gayet iyi. bende vinç isttiyorum ama çok pahalı bişey. sizin arabanın ayrıntılı foto larını görebilir miyim. teşekkürler

hocam pardon saat şuan 8:30 ve işyerindeyim. ama 10 dakka önce yatakta uyuyordum, bu nedenle resimleri görememişim :smiley: kusura bakma

bülent bey keyifli bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler
bir de size aro arazide nasıldı, offroad'a uygun bir araçmı? yürüyeni orjinalmi? bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim. saygılar Sinan Aycan

sinan54' Alıntı:
bülent bey keyifli bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler
bir de size aro arazide nasıldı, offroad'a uygun bir araçmı? yürüyeni orjinalmi? bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim. saygılar Sinan Aycan
mükemmel arazisi var bizdeki aracın ilk durumu pek iyi değildi 5 kişilik bir ekip aracın tüm sorunlarını çözdü elektrik tesisatı yenilendi alt takım da güclendirmeler yapıldı amaortisöleri değişti gösterge panel ve tüm düğmeler değiştirldi altı komple pütürlendi üstüne vinil kaplama yapıldı motorda bir sürü yenilenme yapıldı tanponlar sökülüp düzelti vida civata ne varsa değişti yani aklınıza gelebilecek bütün iyileştirmeler yapıldı sıfıraraç gib güvene bilecek hale geldi sadece lastikve jant problemini cözemedik 3 bijon 14 inç janta uygun lastik bulamadık jantlar değişecek 15-16 ile lastik alınacak
bu pazar lastikleri kabak olduğu halde çıkmadığı gitmediği yer kalmadı :smiley:

kokteknik' Alıntı:
mükemmel arazisi var bizdeki aracın ilk durumu pek iyi değildi 5 kişilik bir ekip aracın tüm sorunlarını çözdü elektrik tesisatı yenilendi alt takım da güclendirmeler yapıldı amaortisöleri değişti gösterge panel ve tüm düğmeler değiştirldi altı komple pütürlendi üstüne vinil kaplama yapıldı motorda bir sürü yenilenme yapıldı tanponlar sökülüp düzelti vida civata ne varsa değişti yani aklınıza gelebilecek bütün iyileştirmeler yapıldı sıfıraraç gib güvene bilecek hale geldi sadece lastikve jant problemini cözemedik 3 bijon 14 inç janta uygun lastik bulamadık jantlar değişecek 15-16 ile lastik alınacak
bu pazar lastikleri kabak olduğu halde çıkmadığı gitmediği yer kalmadı :smiley:

ilginiz için çok teşekkürler bülent bey

Merhabalar arkadaslar,
Yine guzel bir gezi yapmissiniz ..paylasimlariniz icin tesekkurler.. ARO dan birara bahsediyordunuzda kim nerden almisti ? Bu arada performansi konusunda soyledikleriniz cok iyi oldugunu zaten kanitliyor ..
Defender'in su gecis problemi konusunda da sanirim senin aracin ( Bulent ) Benzinli olmasi ve belkide on gerekli hazirligi yapamadan girmis olmandir diye dusunuyorum ( ? )
Arazi performansini artirmak icin,ben ARB (air locker ) kilit dusunuyordum ama sonra arastirmalarimda mevcut yuruyen takimlarda sorunlar cikacagina ikna oldugumdan vazgectim ( yani on-arka ) aks'lardi ..saftlardi ...derken benimki gibi modifiye edilmis priz direk miline kadar olan ekipmani heavy-duty tiplerle degistirmeden %100 kilitler hepten arazide birakabiliyor .. onun yerine sizinki gibi birkac aracla yapilan gezilerde birbirini cekerek cikmak daha zevkli ve sorunsuz :smiley:
keyifli geziler sizlere .. / Selam

slm herkese arkadaşlar nasılmış sivas grububakalım :D ertuğrul abi sanada selam :D ee ne zaman bi kamplı etkinlik düzenliyorsunuz arkadaşlar şöölle karlı çamurlu bi kamp olsun hadi bakalım kışın şöle bi sizvasa kayseriye gelelim artıkın :D etuğrul abi duydun demi beni bülentttt sende duydun demi

Off_Road' Alıntı:
Merhabalar arkadaslar,
Yine guzel bir gezi yapmissiniz ..paylasimlariniz icin tesekkurler.. ARO dan birara bahsediyordunuzda kim nerden almisti ? Bu arada performansi konusunda soyledikleriniz cok iyi oldugunu zaten kanitliyor ..
Defender'in su gecis problemi konusunda da sanirim senin aracin ( Bulent ) Benzinli olmasi ve belkide on gerekli hazirligi yapamadan girmis olmandir diye dusunuyorum ( ? )
Arazi performansini artirmak icin,ben ARB (air locker ) kilit dusunuyordum ama sonra arastirmalarimda mevcut yuruyen takimlarda sorunlar cikacagina ikna oldugumdan vazgectim ( yani on-arka ) aks'lardi ..saftlardi ...derken benimki gibi modifiye edilmis priz direk miline kadar olan ekipmani heavy-duty tiplerle degistirmeden %100 kilitler hepten arazide birakabiliyor .. onun yerine sizinki gibi birkac aracla yapilan gezilerde birbirini cekerek cikmak daha zevkli ve sorunsuz :smiley:
keyifli geziler sizlere .. / Selam
teşekürler abi dediklerini uygulayacam
gezilermizde senide görelim diyicem ama yol uzun ;D

cidowsky' Alıntı:
Selam herkese arkadaşlar nasılmış sivas grububakalım :D ertuğrul abi sanada selam :D ee ne zaman bi kamplı etkinlik düzenliyorsunuz arkadaşlar şöölle karlı çamurlu bi kamp olsun hadi bakalım kışın şöle bi sizvasa kayseriye gelelim artıkın :D etuğrul abi duydun demi beni bülentttt sende duydun demi
evet gidelim artıkın bir kayseriye önümüzdeki haftalarda değerlenidrelim bu işi hızlandıralım

cidowsky' Alıntı:
Selam herkese arkadaşlar nasılmış sivas grububakalım :D ertuğrul abi sanada selam :D ee ne zaman bi kamplı etkinlik düzenliyorsunuz arkadaşlar şöölle karlı çamurlu bi kamp olsun hadi bakalım kışın şöle bi sizvasa kayseriye gelelim artıkın :D etuğrul abi duydun demi beni bülentttt sende duydun demi
kokteknik' Alıntı:
evet gidelim artıkın bir kayseriye önümüzdeki haftalarda değerlenidrelim bu işi hızlandıralım

Arkadaslar, ne mazeret soylesem bos... ::smiley: haklisiniz .. her ne kadar bizim buralarda maalesef bu yil ciddi bir kar ve kış olmasada boyle bir gezi organize edebilmeyi tahmin edebileceginiz gibi sizlerden cok daha fazla isterim ... henuz sartlar uygun olamadi ama arastiriyorum.. Kayseri il sinirlari icinde olmasada, hala Kapadokya'da 1 gun gecelemeli bir gezi hem sizler gibi sehir disindan gelecek arkadaslar hemde bizler icin ilginc olabilir diye dusunuyorum .... da hala tarih veremiyorum ne yazikki ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR