Sivas Off-Road Kulübü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,185
Ynt: Sivas Off-Road Kulübü

Bende katılıyım aranıza bari bnmde Revom var.Herkesle kapışırım ve off road yaparım

Etiketler

sağol bülent bi yerden yetişelim kanımızda var dimi?

Abilerim buda benim yapmış olduğum Go-kart aracım
Go-kart yapımına başlarken 1-2 aya varan araştırma yaptım.bunu yapan kişilerle tanıştım ve en sonunda yapmaya karar verdım.
İlk olarak neyden yapıcağımı düşündum ve profile karar verdım aracın olculerını çıkarttım .yak laşık 1.5 ay sürdü ve bana maliyeti 1.200 ytl oldu.bunu yaparken oldukça zevk aldım sizede mutlaka tavsıye ederim.
NOT:Resımdekı arkadaşım.

çok güzel biraz modifiyeyle off-road bir araca çevirebiliriz ama 4x4 üzerinde çalışmalıyız
tebrikler emeğe saygı

bayram sonrası ilk pazar günü güzel bir gezimiz var tokatlı arkadaşlar a yakın çamlıbel çevresinde off-road gezisi katılımcılar kendilerini ve yanında getirecekleri kişi sayısını bildirsinler

kokteknik' Alıntı:
bayram sonrası ilk pazar günü güzel bir gezimiz var tokatlı arkadaşlar a yakın çamlıbel çevresinde off-road gezisi katılımcılar kendilerini ve yanında getirecekleri kişi sayısını bildirsinler
1- bülent kök yanındaki kişi sayısı 2 toplam 3 kişi
2- ismail evci yanındaki kişi sayısı ?
3 vedat çirağ yanındaki kişi sayısı 1 kişi

ömer bey ve ayhan bey cevaplarınızı bekliyoruz...

14 / 12 / 2008 Pazar günü yapılacak organizasyonda varım.

1- bülent kök yanındaki kişi sayısı 2  toplam 3 kişi
2- ismail evci yanındaki kişi sayısı ?
3- vedat çirağ yanındaki kişi sayısı 1 kişi
4- Ömer altun + 2 KİŞİ

çiftlikte yok başka yerlerlerde var mesela dağlarda

Arkadaşlar hazırlıklar ne alemde. Hiç haber çıkmadı.

Arkadaşlar ben buradayım. Her zaman beklerim. Gelişiniz kesinleşirse haber verin hazırlık yapalım buradan.

turhal kesinleşti herkes hazırlığını ona göre yapsın burada göktuğ bey siz bişi hazırlamayın yük olmayalım .. çay kafi

Kaç kişi geleceksiniz ona göre düzenleme yapayım ben. Birde hangi araçlarla geleceksiniz. Parkur u önceden belirleyelim. Çamur mu? Kar mı? Kaya mı? Yoksa karıştıralım mı? ;D