Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,215

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
sabah 8:00 da kahvaltıyı taşlıdere peynir ekmek cay ile yaptıktan sonra ulaş ilçesine doğru yola çıktık

02 (2).jpg

Etiketler

Ynt: Sivas Tecer Dağı Aygır Gölü Gezisi (22 Kasım 2009)

ekibimiz defender hilux ve nivayla
bülent kök
ömer altun artı iki akrabası
mustafa aslan
korkut tümer
süleyman güleç eyüp abi

01 (6).jpg

kovalı civarında bir tarla bulduk süper çamurdu biraz eğlendik daha sonra ulaş ilçesinde gecerek balık çiftliğine gittik balık yoktu tecere tırmanacağımız yeri öğrendik ve deam ettik ulaş gölünü yanında bulduğumuz bir hayvan kellesi hem büyük tü hemde çok ilginçti benim arabada sprey boya vardı botadık güzel fotolar çektik.

01 (29).jpg

01 (42).jpg

daha sonra aygır gölünü bulmamız saat 12:00 buldu sonunda bulduk mangalı semaveri kurduk bu arada süleyman olta takımlarınıçıkardı çay sonra karnımız doyurduk iki üç balık iki tane kerevit yakaladık ve asıl macera başladı

04 (41).jpg

04 (71).jpg

dönüş yolundaki kayalardan inmemiz çalılıklardan geçmemimz ağaç dallarını budayıp yol açmamız mthüş bir maceraydı

04 (147).jpg

04 (146).jpg

guzel,maceralı bır yolculuk yapmıssınız.paylasım ıcın tesekkurler.

Bu hafta herkes arazideymiş demekki ;D

Paylaşım için teşekkürler Bülent.

Bülent, ne güzel eğlenmişsiniz, Sivas Grubu başarılı etkinlikler gerçekleştiriyor, ellerine sağlık senin de ..

teşekkürler yavuz abi ve zerrin hanım
ben ve arkadaşlarım gerçekten çok uyumlu pozitif ve maceraperest cılgın kişiler hepsine bu güzel gün için teşekür ediyorum ..
sivas ekibi gerçekten çok güzel oldu çok güzel gezilere imzalar atıyoruz
üç aracıda indirdiğimiz tecer dağını görmeniz gerekiyor acayip kayalık ve dik bi iniş tüm arkadaşlarım profesyonel ekipler gibi çalıştı üç aracıda sağ salim indirdik

kokteknik' Alıntı:
teşekkürler yavuz abi ve zerrin hanım
ben ve arkadaşlarım gerçekten çok uyumlu pozitif ve maceraperest cılgın kişiler hepsine bu güzel gün için teşekür ediyorum ..
sivas ekibi gerçekten çok güzel oldu çok güzel gezilere imzalar atıyoruz
üç aracıda indirdiğimiz tecer dağını görmeniz gerekiyor acayip kayalık ve dik bi iniş tüm arkadaşlarım profesyonel ekipler gibi çalıştı üç aracıda sağ salim indirdik

Bülen zaten bu iş yanında kafa dengi insanlar varsa zevk veriyor yoksa keyfi olmuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR