Sivil Erke Dönergeci

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,687
Ynt: Sivil Erke Dönergeci

Etiketler

Muhabbete en sevmediğim giriş şekli kişinin kendini tasvir eder betimlemeler içeren cümlelerdir. İçimden gelmese de cümleye bu şekilde gireceğim.
Gezenbilir'de ya da bu tür mecralarda takındığım tavrın ve üslubun asla kişileri aşağılar ya da suçlar şekilde olmadığını eski mesajlarıma bakarak görebilirsiniz.
Zaman zaman istemediğimiz tavırlarla karşılaşsak da mümkün olduğunca alttan alarak, sağduyulu şekilde tepki vermeye çalışmışımdır.
Ne sizi ne de başka birini kırmak değil amacım.

Bana, sizi bağnazlıkla ve yenilik karşıtı olmakla suçladığımı iddia ediyorsunuz. Bu suçlamayı yaparken ise, bahsettiğimiz konuda beni hiçbir araştırma yapmamış olmakla ve konunun cahili olmakla bir kez daha suçluyorsunuz. Oysa ki ben size bilimsel kabul edilmese de görüntüleriyle birllikte kanıt sunuyorum. Sizse bu görüntüleri adam akıllı izlemeden "bunlar elektrik motoru" deyip bir de üstüne dalga geçer gibi cümleler sarfediyorsunuz. Elektrik motorunun, bobinin, elektromıknatısın, mıknatısın ne olduğunu iyi biliyorum.
Magnet motorun varlığını, çalışırlığını ıspatlamak bana düşmez ama bazı konularda peşin hükümlü olmamak gerekli bana kalırsa.
Herkesin bu ortamda fikir beyan etme hakkı vardır. Bu fikir saçma da olabilir, yanlış da...
Bize düşen, bu fikre kimseyi rencide etmeden karşıt fikir oluşturmaktır.
Erke Dönergeci konusuna inanmıyor olabilirsiniz, ama kimseyi aşağılayıp dalga geçer bir üslup takınamazsınız.

Sivil erke balonu patladı.
3-4 ay önce tv'de bir haber programında, kapı duvar şirketle ilgili haber yayınlanmıştı, dünde TV'lerde yeni haberler yayınlandı, patent basvurusunu geri çekmişler, muhtemelen bankalardan kredileri topladılar, hadi eyvallah..