abiler merhaba aracıma (cj5) tente alıcam ancak bir konuda karar veremedim bu konuda sizinde fikrinizi almak istedim sonuçda hepiniz cj konusunda profesyonel olmuşsunuz.sizce siyah cj5'e ten rengimi yoksa siyah'mı yakışır,ben karar veremedim.şimdiden çok teşekkür ederim
siyah cj GRİ ve KOYU KAHVE rengi çok şik duruyor
ama iç döşemede aynı tonlarda olmalı siyah üzerinde siyah güzel oluyor fakat aracı boguyor bence
kesinlikle orjinal bestop bi ürün alın ilk etapda fazla para vericeniz ama başınız agarmaz yolda giderken sökülmez su geçirmez solmaz takıp yırtmadıgınız sürece ömürlük bü ürün tüm montaj mazemeleri içinde somunundan puluna size belki bi şarzlı matkap lazım olur
siyah cj GRİ ve KOYU KAHVE rengi çok şik duruyor
ama iç döşemede aynı tonlarda olmalı siyah üzerinde siyah güzel oluyor fakat aracı boguyor bence
kesinlikle orjinal bestop bi ürün alın ilk etapda fazla para vericeniz ama başınız agarmaz yolda giderken sökülmez su geçirmez solmaz takıp yırtmadıgınız sürece ömürlük bü ürün tüm montaj mazemeleri içinde somunundan puluna size belki bi şarzlı matkap lazım olur
kahve güzel renk anlaşılan bende kahveden yana düşünücem belki biraz masrafım artıkcak ama olsun.Biraz araştırdım kahve güzel uyuyor iç döşemeleride aynı renk yaptıkmı sorun kalkıyor ortadan.siyah alırsam masrafsız sadece tenteyi takmam yeterli oluyor