Siz bu aracı alırmıydınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihantopbaş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,920

cihantopbaş

Yeni Üye
Yer
İzmir
arkadaşlar iyi günler ben foruma yeni katılan bir üye olarak ilk gün ilk konumu açıyorum yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

sorum şu 98 model 3.9 discovery füme renkli tam inceme şansım olmadı diri duruyordu uzaktan bildiğim kadarıyla lpg si yok, ilk sahibininden ama araç sahibi felç geçirmiş 2 yıldır araç yatıyomuş fakat motorun çalışması iyimiş deneme şansım olmadı konuştuğum kişi sürmüş arabayı klime falan faal durumdaymış fakat araç ilk alındığı günden beri hiç tuvtürkte felan muayeneye girmemiş muayene kaçağı visesiz yani bunun cezası ile birlikte ne kadara mal olur? birde sanırım temmuz pulu ödenmemiş o sorun değil bunlara karşılık 20.000 fiyat verildi tabi kaza bela varmıdır bilmiyorum bakmadım henüz şimdilik yazabiliceklerim bu kadar yarın aracı inceme şansım olucak sizin bu araç hakkındaki fikirlerinizi alabilrimiyim yani bu durumdaki araç alınırmı alınırsa fiyat fazlama yoksa düşükmüdür. ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Siz bu aracı alırmıydınız?

arabayı görmeden fiyat konusunda birşey söylemek zor ANCAK hiç muayene olmamış aracı ben olsam kesinlikle almam...neden muayene olmamış ki, türkiyede herkes bilir ki arazi araçları iki yılda bir muayeneye girer, önceki sahibi de uzaydan gelmemişse bunu bilmeliydi.ha bilipte yaptırmamışsa neden yaptırmamış.temmuz pulu da ödenmemiş ki bu da dünyada ve uzayda satıcıya aittir, pul ödenmeden satış olmaz.Bence siz bu aracı almayın dertsiz başınıza da dert almayın...zaten 20000 e 98 disco bulunur olmadı 22000 e bulunur...

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim uyarılarınızı dikkate alıcam birazdan araca bakmaya gidicem yani çalışmasını sesini gıcırtısını kontrol edicem fazla dikkat çeken bişey olmazsa servise götürcem artık oranın çıkarcağı raporuda değerlendirerek tabi önce sizin yorumunuz önemli artık kısmet diyorum. :smiley:

Bakabildinizmi araca ?
20.000 tl biraz yuksek gibi bilgilerinize.

Burak bey kusura bakmayın uzun zamandır bakmıyodum buraya yeni gördüm araca baktım çok diri bir araç boyası bile orjinal bildiğimiz taş ama aracın içi dökülüyo harabeye dönmüş malum bir kaç yıldır araç kullanılmıyomuş herşeyi sineye çektim alıcam dedim araç rehinli defalarca telefon açtım döncez size döncez size diye diye sadece lafta kaldı dönmediler pilakası bende bakıyom hergün satılmamış kimseye ama hala rehin var araç 100.000 km de eşim biraz begenmediği için test sürüşü yapmadım fotoları koyucam o suraf ifadesini görmeyin diye karaladım bazı yerleri

IMG_1485.JPG

IMG_1486.JPG

IMG_1487.JPG

IMG_1488.JPG

Arkadan çekilen resimlerin birinde araç yatmış gözüküyor, hem rehin var hem vize yok vergi ödenmemiş araç yerine dert mi almak istiyorsunuz? O fiyatlara problemsiz olanlar satılıyor

İyi günler
Sy Topbaş
Araç ne kadar diri olsa dahi, iki sene yatmış olması ve resmi işlemleri sıkıntılı olma ihtimali nedeniyle araçtan vezgeçin daha sorunsuz araç bulmanız dileğiyle
Saygılar

Dixie' Alıntı:
Arkadan çekilen resimlerin birinde araç yatmış gözüküyor, hem rehin var hem vize yok vergi ödenmemiş araç yerine dert mi almak istiyorsunuz? O fiyatlara problemsiz olanlar satılıyor

ben bi açıklama yapmayı unutmuşum aracın hiçbir borcu alıcıya ait değil kendileri ödeyecek ama genede korkutucu bi araç aracın yan yatmasındaki sebep kaldırımın üzerinde duruyor kaldırımda ciddi bir eğim var. :smiley:

Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
Sy Topbaş
Araç ne kadar diri olsa dahi, iki sene yatmış olması ve resmi işlemleri sıkıntılı olma ihtimali nedeniyle araçtan vezgeçin daha sorunsuz araç bulmanız dileğiyle
Saygılar

Batuhan bey üzülerek vazgeçiyorum zaten istesemde alamam ruhsat sahibi 56 yaşında bi insan bırakmış galeriye galeri yardımcı olmuyor kendisi yardımcı olmadığı gibi ruhsat sahibiylede görüştürmüyor çok komik bir durum söz konusu izmir de seçeneklerimiz kısıtlı şehir dışından araba alma işi biraz riskli ne yapıcam anlamadım araştırmalara devam ediyorum tabi ilginize teşekkür ederim.
Saygılarımla Cihan Topbaş

Cihan bey, resimde gördüğüm kadarıyla araç uzun süre yatmış. Masrafları olucaktır mutlaka. Ben aracımı alırken alt takım ve sekromenç ile ilgili sorunları biliyordum ve bunları yaptırdım.. ama yaşına göre ufak tefek sorunlar çıkıyor ve bunlarıda yaptırıcam.. sonrası off-road ekipmalarını taktırcam. demek istediğim almak istediğiniz aracı siz mi toplamak istiyorsunuz? yoksa çok güzel şekilde toplanmış bir araç mı almak istiyorsunuz? bu çok önemli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.