Sizce Hangi Suzuki Olmalı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adanalı 01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,877

adanalı 01

Ana Kamp
Yer
SARIÇAM/ADANA
arkadaşlar,merhaba.ben BORA KARAKAŞ.ADANA'dan yeni aranıza katıldım.yaşım 48 ve bir motosiklet tutkunu,kullanıcısıyım.sitenizi ve paylaşımlarınızı ilgiyle,günlerdir takip ediyorum.şu aralar suzukilerle ilgileniyorum.4 kişilik bir aile olmakla birlikte,eşimle beraber,güzel ülkemde,görülesi çok yer olduğu için,offroadsuz,kamp ağırlıklı,uzun soluklu geziler yapmak planındayım.sahibinden com.da bulup favorilerime eklediğim bir kaç araç için fikirlerinize ihtiyacım var.gönlüm 3 kapıdan yana (çok şirin olmasından dolayı),ama 5 kapıda olabilir.önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.sevgilerimle.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-bu-jeep-olay-yaratir/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-4x4-arayanlara-sakarya/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-satiyorum-satiyorum-saaaaaatttttiiiiiiiimmmmmmmmm/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-turkiyenin-en-temizi-1-6-jlx-5-kapi-full-bakimli-4x4-jeep-28641912/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-yukseltilmis-araziye-uygun-vitara-29654114/detay

Etiketler
Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ?

Selamlar Bora bey.eğer niyetiniz kamp vs ise ve 4 kişilik bir aileyseniz kesinlikle 5 kapı öneririm.3 kapının avantajı ağır off roadda kısa şasesinden sebep ortaya çıkar ki sizin niyetiniz kamp yapmak bu yüzden 5 kapı en mantıklı seçim.Ayrıca 3 kapı ya da 5 kapı 94 ve üstü modellerden seçim yaparsanız daha avantajlı olursunuz 93 öncesi karbüratörlüdür.sonrası ise enjeksiyonlu .1600cc 16 valf bir araç sizi üzmeyecektir.gönderdiğiniz linklerden sonuncusundaki aracı almaya niyetlendim hatta almaya gidecekken bazı aksilikler oldu ve o yüzden gidip alamadım.aracın yükseltme kiti +2000 tl 4 adet mt lastik +800-1000 tl manuel hublar + 350-600 milano lpg +(yaklaşık)1500 gibi avantajı var.araç adanada gidip görebilirsiniz ve baktırabilirsiniz araca.umarım size yardımcı oalbilmişimdir.saygılar.Dr. Mustafa Yalçın

cevap ve bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum,mustafa bey.ailece de kullanılabilirliği için 5 kapı mantıklı görünüyor.

rica ederim bora bey.sizinde düşündüğünüz gibi 5 kapı daha mantıklı bir araç.ve son gönderdiğiniz linkteki vitara bakın baktırın derim.

3. araçı tanıyorum. alanyada iyi iş yapan bir rent firmasında. sahibi alınmasın ama tavsiye edemem.

4. araç pahalı ve + % 3 komisyondan bahsediliyor ve standart
5 . araç modifiye edilmiş ve sahibide yanılmıyorsam gezenbilir üyesi, yeni modifiye edildi. Her ne kadar kampta desek karşımıza nelerin çıkacağı belli olmadığı için 5. araç olabilir...

selam sayın adaşım :smiley:son aracın sahibini bende eski enduro motorsikletle adanada gezi günlerimizden tanıyorum. birkezde aracı yakından görmüşüğüm vardır. :smiley: arkadaşım diye demiyorum ama kerimin aracı güzel duruyor sonuçta baktırıp alacaksınız.

arwin' Alıntı:
4. araç pahalı ve + % 3 komisyondan bahsediliyor ve standart
5 . araç modifiye edilmiş ve sahibide yanılmıyorsam gezenbilir üyesi, yeni modifiye edildi. Her ne kadar kampta desek karşımıza nelerin çıkacağı belli olmadığı için 5. araç olabilir...

bu aracın sahibi,benim çocukluk arkadaşım,komşumdu ama enaz 25-30 yıldır görüşemiyoruz.askerlik sonrası o alanya ya yerleşti,ben burada kaldım,kopukluk oldu.
tüm arkadaşlarıma yorum ve önerileri için teşekkür ediyorum.sanki bence de sonuncu iyi bir tercih gibi görünüyor.umarım inceletince farklı bir durumla karşılaşılmaz.

5. araç diyorum.
Standart yada get ile yükseltilmişlere bu fiyat isteniyorsa, kit ile yükseltilmiş haydi haydi bu fiyatı yapacaktır.

bora1071' Alıntı:
selam sayın adaşım :smiley:son aracın sahibini bende eski enduro motorsikletle adanada gezi günlerimizden tanıyorum. birkezde aracı yakından görmüşüğüm vardır. :smiley: arkadaşım diye demiyorum ama kerimin aracı güzel duruyor sonuçta baktırıp alacaksınız.

merhaba sayın adaşım,kerim beyi sanki bende tanıyor gibiyim ama çıkartamıyorum.rica etsem,kendisinden biraz bahsedebilirmisiniz ?

kerim bey linde gazın bölge satış sorumlusudur.belki tanımanıza yardımcı olur.

kerimle 2007 yazında 2 kez adanada 1 kezde mersinde kros yaparken tanışmıştık. bu yaz mersin'deki motorsiklet festivalenide gelmişti. yeni dönemde bir arada çalıştığım şirkete iş icabı gelmişti.

çavak2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.