Sizce Hangisini Almalıyım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcay_81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,835

olcay_81

Yeni Üye
sevgili tecrübeli arkadaşlar 200 lira civarında bir çadır almak istiyorum.en fazla 4 gecelik bi kamp olur.şartlar çok kötü olursa çadırı toplar dönerim.benim aklımda http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-xl-3-3-kiilik-kamp-cadiri-mavi-id_8293541.html ve http://www.hepsiburada.com/liste/evolite-excamp-3-cift-tente-cadir/productDetails.aspx?productId=outbahe9204&categoryId=1307141 bunlar var.siz hangisini önerirsiniz.veya bu fiyatlara başka neyi önerirsiniz.marka takıntım yoktur.teşekkürler

Etiketler
hangisini
Ynt: Sizce Hangisini Almalıyım

1 hafta önce arpenaz 2xl çadırını aldım çadır gayet iyiye benziyor henüz dışarıda kullanma fırsatı bulmadım fakat eğer 3 kişilik alacaksanız çadırı 2xl işinizi görür gibi çünkü içi çok büyük rahat 3 kişinin hatta acil durumlarda 4 kişinin kalabileceğini düşünüyorum

teşekkür ederim 2xl önerini değerlendireyim.3 xl fiyatı geçen hafta 189 du bu hafta 219 olmuş

olcay_81' Alıntı:
teşekkür ederim 2xl önerini değerlendireyim.3 xl fiyatı geçen hafta 189 du bu hafta 219 olmuş

Evet bütün çadırlara zam gelmiş ben çadırı 130 tl'ye aldım 1 gün sonra 154 tl olmuş

Cadir mevsimi gelince fiyatlara ayarlama yapmislar anlasilan. Yazin ve normal havada kullanacaksaniz herhangi bir cadir isinizi gorur.. yazin kullanacaksaniz zaten 4-5 saat sadece uyuyamak icin icine girersiniz. Metrodan 80-90 tl lik cadir bile sizin isinizi gorur

3 xl 184 liraya düştü bende aldım.yorumlarınız için teşekkür ederim

aliexpreste daha teferruatlı çadırlar var bakmanı tavsiye ederim

şu an kargoda.bugün gelmesini umuyorum.inceleyince paylaşırım burdan