Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Arkadaşlar Aranızda Ve Off-Road Dünyasın Yeniyim Belkide Konu Sizin İçin Biraz Basitçe Gelebilir Ama Sizin Aracınız Sizin İçin Neyi İfade Ediyor ?
Ynt: Sizin Arabanız Sizin İçin Neyi İfade Ediyor ?
Yokluğu... Keşke bir arabam olsa.. mesela volkswagen amarok yada mtsbishi asx işte o zaman çok şey ifade ederdi. ama bi lancer evo olsaydıda fena olmazdı hani... mesajı baltaladıysam özür dilerim =)
araçlar deyince araç herkeze göre deyişir ama arazi araçları olunca durum dahada deyişiir benim için şunu ifade ediyor bir parcam yaşam tarzın arkadaşım doşttum yani doğayla uyraştıyım için bende başka bir duygu 4x4. .sanirim 4x4 kullanan herkez için aynıdır benim için aracın ötesinde bir tutku 4x4 .bilmem anlatabildimmi.
Araba demek yaşam tarzı, yaşam alanı, hatta terapi odam diyebilirim.
Bazen sevgiliye kavuşmak, bazen imdata yetişmek kimi zaman da kendinden kaçmak... Hepsi araç...
Bigün bir dağın tepesinde ağaçların altında kuşların sesini dinlemek, bazen deniz kenarında dalga sesleri eşliğinde yakamozu izlemek...