Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foorkyng Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 270
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 76,948

Hangisi ;)

• Kullanılan toplam oy
    234

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

2 duble rakı insanı stresten korur,neşe verir rakının azı karar çoğu zarardır.

rakının kralı kulüp rakısıdır ama malesef artık pek bulunmuyor ama benimde tercihim ya kara efe yada kara altınbaş.hakkınla rakı içen adam keyif adamıdır..

ateş abiye katılıyorum kulüp rakısı rakının kralıdır hatta üstündeki resim atatürk ü andırır ancak rakı hayata YENİden bakmaktır : )

güzel bir av partisinde sucuk rakı beyaz peynir ve buuuuuuz gibi rakı

her tuzlu deniz veya balık kokusu geldiğinde aklıma ilk gelendir rakı.her anason kokusunda da balığı ararım.en güzeli tekirdağ olsada tüm rakılar güzel.

üzülüyorum ama alkol kullanan müşterilerimden bir hayli iyi kazandım kısaca ihya oldum.
en çok şaşırdığım an ise ben aracı yaparken arasıra geldiğinde ALLAHım neydi benim günahım ben nerede hata yaptım demeleri idi
eskimiş bir mercedes , bmw ustası
kemal

G
foorkyng' Alıntı:
gökçeadada küçük elma ve rakı tavsie ederim size arkadaslar
dalindan koparip
olay mahallinde direk
Gökçeada'da zeytin ağacının altında güveç tenceresinde keklik biraz yeşillik,keçi peyniri dalından koparılmış elma.. :'(

Esra hanım başka söze hacet kalmamış çok güzel bir anlatım.

rakı ,,,,önemlidir hayatta ,doğum olur içilir, ölümde içilir ,sevdalanırsın içilir,maçı kaybedersin içilir,yenersin içilir,balık ağlamasın diye içilir,vs.vs....
rakısız bir hayat sevimsiz olur benim fikrim
TÜM İÇKİLERLE İLİŞKİM OLMUŞTUR RAKIYLA NİKAHIM KIYILI....

nardan başka ekşi rakıdan başka içki tanımam..............

Selamlar Arkadaslar,

Masanizda banada 1 yer varsa musadenizle araniza katilip raki muhabbetine katilmak isterim.

Vakti zamanin 1inde cobanin dikkati 1 keci uzerine ceker bu keci her gun belirli 1 yere gelince orada suruden ayrilip belirli 1 zaman sonra keyifli keyifli hoplaya ziplaya neselimi neseli suruye geri katilirmis gel zaman git zaman durum hep ayni sonunda coban bu keciyi gizlice takip etmeyi karar alip takilmis kecinin pesine keci gide gide o gun icin bilinmeyen 1 asma agacin altina varmis ve uzumlerden doyana kadar yiyerek yine herzamanki gibi keyifli keyifli hoplaya ziplaya neselimi neseli suruye geri katilmis ertesi gun coban keciye bu kadar keyif veriyor ustelik keciyide nezamandir oldurmuyor diyerek kendiside yemeye karar almis zamanla bunu koylude fark ederek cobana sormuslar bu nese keyfi nasil basariyorsun diye cobanda basindan gecen tum bu olayi koyluye anlatiyor tabi bu durum etraf koylere ve sonucunda padisaha kadar yayiliyor ve bu guzel meyvenin nese ve keyfinden faydalaniliyorken gun geliyor meyveler bitiyor yapraklar dokuluyor asma kuru dallara donusuyor bunu goren padisah tum bilginleri toplayip asma agacini kurtarabilmek icin careler uretiyorlar kimi bilgin horoz keselim diyor ve uygulaniyor sonuc husran bunun pesine kedi kesiliyor olmadi keci kesiliyor sonuc yine husran bununda pesine esek yok olmadi arslan sutu dokuluyor derken bahar vakti geliyor ve asmanin yesermeye basladigi gorulunce tum ulkede bu asmayi uretme kararlari alinarak uretime geciliyor ve bu gune dek her bag bozumunda bu kurtarma oparasyonun bayram havasinda kutlamalari yapilmaktadir.
Bundandirki kim nezaman raki icerse ya horoz gibi etrafina satasip didikler durur ya kedi gibi sizar uyur kalir ya keci gibi inatlasir ya esek gibi anirir durur yada boyuna posuna bakmaz onune gelene arslan kesilir.

Bu olayi hep raki sofrasinda dinledigimiz ve anlattigimiz icin ayik kafayla bu kadar yazabildim eksiklerim veya yanlisim varsa Ozur dilerim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Hepsinin ayrı bir tadı var insan seçerken zorlanıyor,ama kulüp rakısının tadı ve şişesi hala bir numara benim için. Allah muhabbetimizi arttırsın.

trakya haricinde rakı içmesini bilen olmadığına göre düşünecek bişey yok diyorum.orda da içenlerin başka sorunları oluyor,dolayısıyla uzak durmak en iyisi benim kanımca doğru olan bu...

tugsan75' Alıntı:
Boğma akı denedinizmi bilmiyorum,bela bişey,hediye geldi 1 duble içtim,daha içmeye kıyamıyorum bitmesin diye.

Beş yıl içtim Hatay'da, diğer rakılar pek bulunmuyordu zaten, boğma rakı (Yöresel Adı TİNİ) bidonlarla satılıyordu.

Rakı : Büyüklerimiz aslan sütü demiş, biz ne söylesek boş.