Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,802
Ynt: Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim?

METİN Türkiye'de en çok kullanılan 35. isim (... 33. can, 34. halil, 35. metin, 36. hatice, 37. ebru, ...). Ülkemizde yaklaşık her 268 kişiden birinin adı METİN ve ismin yaygınlık oranı binde 3.74.

--.-..-.
 

Etiketler

Ynt: Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim?

PINAR Türkiye'de en çok kullanılan 24. isim (... 22. fatma, 23. emre, 24. pınar, 25. deniz, 26. serdar, ...). Ülkemizde yaklaşık her 220 kişiden birinin adı PINAR ve ismin yaygınlık oranı binde 4.55.

PINAR adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 20-07-2010 20:24 itibariyle yaklaşık 334,988 kişinin isminin PINAR olduğu ve PINAR isimli kişi sayısının her yıl ortalama 5408 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

PINAR adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 7.12 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 2,206 PINAR yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada PINAR sayısı her yıl 19 kişi artıyor.

PINAR Türkiye'nin en yaygın 24. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 24. ad ise Marie ismi. PINAR adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 22. Jeffrey 23. Peter 24. Marie 25. Andrew 26. Daniel isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.
 

Ynt: Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim?

BARBAROS Türkiye'de en çok kullanılan 562. isim
 

Ynt: Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim?

İsmail..
en çok kullanılan 14.isim..

her dizide bir ismail adı geçer... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
 



POPO İsim Raporu:
POPO Adının Yaygınlığı

Aradığınız POPO kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın.

Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile POPO isminde kişi yok demek.



Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: POPO kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.

Bu durumda da POPO adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 23-12-2015 21:39 itibariyle 2,402'den az kişinin isminin POPO olduğu ve POPO isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
 
Son düzenleme:

ALEYNA İsim Raporu:
ALEYNA Adının Yaygınlığı

Aradığınız ALEYNA kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın.

Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile ALEYNA isminde kişi yok demek.



Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: ALEYNA kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.

Bu durumda da ALEYNA adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 23-12-2015 21:52 itibariyle 2,402'den az kişinin isminin ALEYNA olduğu ve ALEYNA isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
 

SATANİZM İsim Raporu:
SATANİZM Adının Yaygınlığı

Aradığınız SATANİZM kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın.

Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile SATANİZM isminde kişi yok demek.



Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: SATANİZM kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.

Bu durumda da SATANİZM adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 23-12-2015 21:54 itibariyle 2,402'den az kişinin isminin SATANİZM olduğu ve SATANİZM isimli kişi sayısının her yıl taş çatlasa 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,690
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst