SJ 413 Hakında ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan imposi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,324
Ynt: SJ 413 Hakında ?..

Sayın Koray sizin aracınızda devir saati işleyişi nasıl acaba yazdıklarım gibi mi yoksa normal mi?

Etiketler

Sayın yokomon dediğiniz araca baktım gerçekten bir sürü ekstrası var.Bence güzel.Hemen alıp araziye vuracaksın.Herşey hazır.Bu araçlarda kaporta sorunu olmadığı için önemli olan üzerinde alacağınız ekstralarıdır ki bu araçta zaten var.

Merhaba,
1997 model SJ 413 Samurai sahibi olarak şehir dışında ortalama 90/100 km sabit hız ile 100 km.'de 8 litre benzin tüketimi olduğunu tesbit ettim. Kilometrede 30 ykr. Şehir içinde ise 100 km.'de 10 litre altına düşmüyor. Araç soğukken rölantisi yüksek çalıştığından da tüketim şehiriçinde artmakta.
Lastik basınçları kesinlikle 20 psi (arkalar yüklü iken 22 psi) den yukarı olmaması gerekli! Aracın sol kapısını açtığınızda kokpitte stickerı olacak orada ya da kullanma kitapçığında da görebilirsiniz. Yoksa zıplar.
Benim aracımda amortisör var ve ben de şikayetçi idim zıplamalardan. Ön amortisörleri yeniledim (çanaklı imiş ama bulamadım) şu an daha iyi ama diğer araçlar kadar konforlu değil, malum arazi aracı.
Yedek parça konusunda ben de sıkıntılar yaşadım. Çok kere triger kayışı vs. yanlış geldi gitti maalesef.
Devir saatim yok ama olsa idi daha iyi olurdu.
Hayırlısı olsun.

merhaba
sj413 umun ozel makaslara cevırdım ancak normal 19 olması gereken cm yukseklıgı su anda 21 oldu daha oncesınde ozel makas yaptıran arkadaslarım oldumu? bu konuda tecrube yasıyanlar ?? oncesıne gore cok sert oldu cozum uretmeye calısıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri