SJ 413

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TB2NDY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,217

TB2NDY

Ana Kamp
Mesajlar
46
Tepkime Puanı
1
Selamlar,

Uzun zamandır Afganistan'da çalışıyorum (mimar'ım aynı zamanda radyo amatörüyüm TB2NDY), uzun zaman da eski sovyet cumhuriyetlerinde çalıştım; hemen hemen görmediğim hatta kullanmadığım arazi aracı kalmadı (özellikle Afganistan'da), yakında nasip olursa Türkiye'ye döneceğim, İstanbul'da hobi amaçlı bir atölyem var bir kaç tane BMW motosiklet restorasyonu yaptığım (motosikleteim hala duruyor R27,R65 ve R80GS),

Dönünce kendime 98-2000 arası SJ413 alıp tepeden tırnağa kendim yapmak istiyorum, ancak üzerine hard top kabin, bagaj almak istiyorum (orjinal) Türkiye'de satın alabileceğim bu tür aksesuarları alabileceğim yerler var mı?

Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Saygı ve sevgilerimle.

Elgin SAYINALP
Kunduz/Afganistan

Elgin SAYINALP
 

Etiketler
Ynt: SJ 413


İyi akşamlar, aşağıdaki linki inceleyin, sanırım yardımcı olur. Selamlar.


http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16560.0;topicseen
 

Ynt: SJ 413

Hartop için sitemiz üyesi olan koray arkadaşımızla irtibata gecin kendisi hartop imalatı yapıyor kendisine 05327905724 nolu numaradan arayın kendisini ayrıca ürünlerin resimli modelleri aşagıdaki linkte mevcut

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43058.0
 

Ynt: SJ 413

Selamlar,

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Elgin SAYINALP
Kunduz/AFGANİSTAN
 




Ynt: SJ 413

Koray Bey,

Bulunduğum yerde uydu üzerinden internete bağlandığım için hava şartları çok etkiliyor geç cevap yazmamın sebebi bu, bu yüzden kusuruma bakmayın, eğer iş yeriniz İstanbul'da ise geldiğimde mutlaka uğrmak isterim, İstanbul dışında ise bir fırsatını bulup gelmeye çalışırım; alakalarınız için çok teşekkür ederim.

Sağlıcakla kalın.

Elgin SAYINALP
Kunduz / AFGANİSTAN
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Mesajlar
1,528,187
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst