sj410kapalı kasa almak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlan69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,974

xlan69

sağlıklı uyandığın her güne şükretmelisin
Yer
adana
selam arkadaşlar. fronteracıyken geçirdigim kaza sonunda aracımı kaybettim şimdi daha ekonomik oldugunu düşündügümden bir suziki almak istiyorum sj410 kapalı kasa çok hoş duruyor fiyatıda gayet makul ama genede siz bu işin duayyenlerinden yardım alıp doğru hareket etmek istiyorum acaba 410 mu413 mü yoksa vitaramı almam daha dogru olur hem asfaltta hem arazide kullanmak için... şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara sonsuz teşekkürler....

Etiketler
Ynt: sj410kapalı kasa almak istiyorum

merhabalar,
valla hocam SJ410 güzel de görünse nihayetinde 1000cc, ne araziye gelir ne asfalta. illa samurai alıcam diyosan SJ413 al ama uzun yolda yorar seni. hem arazi hem asfalt diyosan vitara 1.6 JLX derim ben. tabi samurai kullananlardan daha net bilgi almakta fayda var.

birazda, meselenin duygusal tarfınada bakmak gerek. Asıl belirleyici unsurdur.umarım istediğiniz birisini bulursunuz.Mühim olan temşzşnş bulmaktır.

yakın yorumlarınız için tşk ederim bende vitaraya sıcak bakmaya başladım hatta 2 kişi ile kontaga geçtim ama beni düşündüren 90 model araçlara 9000 10000 tl gibi rakamlar telafuz ediyorlar bu bana biraz fazla gibi geldi (5 ay evvel burda 98 model vitaranın 8500 tl ye satıldıgı göz önüne alındıgında)ben sj modellere motoru küçük daha az yakıt tüketimi açısından degerlendirmiştim ama 4 kişilik bir aileye çok küçük kalacak(frontera 2.2 5 kapıdan sonra) ;D ;D ;Dtakipdeyim uygun bi araç bulacagımı ümit ediyorum.(off road a uygun olursa tadından yenmez) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri