sj413 e motor swap yapan varmı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan imposi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,953

imposi

Ana Kamp
Yer
Ankara
92 model suzuki sj 413 üme motar atmak istiyorum daha önce bunu yapan varmı hatta dizel motor istiyorum birazdaha güçlü ve torklu bir motor aslında aracımın motorundan memnunum ama biraz daha güçlü bir motor istiyorum vitaralardaki dizel motoru düşündüm ama o uyarmı sj nin şanzımanıyla uyum sağlarmı aracımı almadan önce konuştuğum bir kaç satlık sj sahipleri benzinli ford motoru atmışlardı veya golf dizerl motoru atım güzel oldu deiyorlardı ama 4çeker nolmuştu onu sormadım şimdi aynı olayı ben yapmak istiyorum tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum

Etiketler
Ynt: sj413 e motor swap yapan varmı

yeni kanuna göre aracta motor degişikligi aracın motoru benzinliyse modelin benzinli daha büyük motoruyla tadil ede bilirsiniz dizele cevirmek mümkün degil kanunen dizelde WW dizel özelliklede golf 3 lerin turbo dizel makinası oldukca verimli ve güçlü

ewet bu aklıma gelmemişti dizele çeviremiycez ozaman peki buna daha güçlü ve 4çekeri devre dışı kalmadan şöle biraz daha sürat verebilecek birşeyler yapacak bir motor olurmu

bide golf dizel motoru werimli oluyor demişsiniz yapan biliyormusunuz 4çeker devre dışımı kalıyor bir ustaya sormuştum şahin motor atsalım demişti :smiley: ama 4 çeker olmaz demişti şanzımana uygunmu golflerin motoru

motor degiştirmek dört cekeri etkilemez ister dizel takın ister benzinli

imposi' Alıntı:
her aracın motoru bu şanzımana uyum sağlarmı

uyum saglamaz sj 413 lere vitara 1.6 motarları sorunsuz oluyor şanzımanla motor arasına flanş uygulanarak takıla bili yor

ustam cidden helal olsun sana daha önceden bu siteye üye olsaydım sizi de tanımış olsaydım etrafımdaki ustayım diye geçinen şahıslar yüzünden satmak zorunda kaldığım suzuki samurai aracıma hala biniyor olucaktım alttaki samurai'ımın resimleri hatıra kaldı bana

IM000938 (1024 x 768).jpg

İNANIN BU BOYUT BİR ARAÇTAN BÖYLE BİR PERFORMANS GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR..

IM000370 (1024 x 768).jpg

IM000371 (1024 x 768).jpg

IM000375 (1024 x 768).jpg

IM000376 (1024 x 768).jpg

öncelikle herkese slm.Benim samurai sj413 de toros motur war ve 5 6 senedir sorunsuz biniyorum 4x4 sorunsuz fakat orj motor kadar güçlü degil renault 1.7 flash motoru koymayı düşünüyorum

fash 1.7 ler kaö hp ve kaç nm tork üretiyorki işin aslı benim tek isteğim aracımın son süretini artırabilmek uzun yolda çok yavaş geliyor artı olarak motor güçlenince arazi perfprmasnıda çok daha iyi olcak hoş hala araziye girebilmiş deiğilim :smiley: :(

103hp tork olarak kç oldugunu bilmiyorum ama 1700cc motor uçurur bu kasayı.flash motoru güzel olur bu yaz ben bir tane koyacam mesela ama şamzuman buna göre olurmu bilmiyorum.benim toros motoruna 5vites fazla geliyo bir denemek lazım

falaşın teknik verilerine bakarken aklıma geldi swift gti motoru uyum sağlamazmıkı çok güzel bir motor 1300 101 hp 108 nm tork üretiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri