ŞNORKEL...YAPTIM OLDU YADA OLDU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,547

ayhanayhan

ARAMA KURTARMA m 05363764328459832..
Yer
..
Bizim araçlarda şnorkel biraz hint kumaşı bulmak gibi bişey biraz da zahmetli eski jeep im cheroke lerinki bunlara neden olmasın dedim . huma otadan xj için olan şnorkeli spariş verip aldım .. merak edenler için fiyatı 160 tl. bir diğer merak edenler diyecek opellerin hava girişi sağda yapınca solda da oluyor çokta dert değil ben gözümün önünde olsun istedim.. Cam rüzgarlığıda bulmak zor yada ben öyle okuyorum daha bulanı nıda görmedim gidin bir aksesuarcıya tofaş gurubundan uzun olmak kaydıyla el yordamı ve kafanıza yatan bir takım alın ön arka yapınca oluyor..gelelim kep şapka adı herneyse gözünüzün kestiği bir bagaj spoylerini alın ölçüyü belirleyip ortadan kesin tekrar birleştirin ..içini doldurarak... cama oturan kısımları alıştırın gerisi teferruat . olmaz diye bişey yok he beğenmeyen olur o başka ama ben artık yağmurlarda camımı aralıyabiliyorum.)[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

P1140039.JPG

P1140040.JPG

P1140041.JPG

P1140043.JPG

P1140044.JPG

Etiketler
Ynt: ŞNORKEL...YAPTIM OLDU YADA OLDU

;)[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

P1140045.JPG

P1140047.JPG

P1140049.JPG

P1140050.JPG

P1140051.JPG

;)[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

P1140052.JPG

P1140053.JPG

P1140055.JPG

P1140056.JPG

P1140058.JPG

gozukara' Alıntı:
Elinize sağlık çok güzel olmuş kim beğenmiyorsa daha güzelini kendisi yapsın :smiley:
teşekkür ederim valla ne diyeyim sert ama hoş bir dileğiniz olmuş . şaka bir yana eli iki anahtar tutan kimse çaresiz değildir

Bekbar60' Alıntı:
olmuş olmuş filtre bağlantısı varmı görüntümü
filre için gelen bağlantı hortumu haliyle kısa kaldı soldan alınca bu gün yarın tam olarak faal olacak

Ellerine emeğine sağlık, harika olmuş.
01.10.2011 tarihinde yapmış olduğumuz uygulamayı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39948.0 adresinde yayınlamıştık. akabinde damast rumuzlu kardeşim (Murat) aynı yerden alıp kendi frontera sına uyguladı. sağdan flitreli araçlarımız için uygun model snorkeli karaoosh rumuzlu arkadaşımızdan çooook ucuza aldık (inanki fiyatı söylesem size komik gelir.) kendisi her araç için uygun tipte ve çeşitte 1 konteyner snorkel getirtmişti halen elinde mevcut.

Ama mühim olan heyecan, istek ve merak. sizde fazlasıyla mevcut. ellerine sağlık arkadaşım.

ayhan bey, damastla (Murat) şimdi ön arka tampon,port bagaj ve yükseltme kitleri uğraşımız. yapım aşaması ve sürecini yayınlarız nasip olursa.

balikay' Alıntı:
Ellerine emeğine sağlık, harika olmuş.
01.10.2011 tarihinde yapmış olduğumuz uygulamayı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39948.0 adresinde yayınlamıştık. akabinde damast rumuzlu kardeşim (Murat) aynı yerden alıp kendi frontera sına uyguladı. sağdan flitreli araçlarımız için uygun model snorkeli karaoosh rumuzlu arkadaşımızdan çooook ucuza aldık (inanki fiyatı söylesem size komik gelir.) kendisi her araç için uygun tipte ve çeşitte 1 konteyner snorkel getirtmişti halen elinde mevcut.

Ama mühim olan heyecan, istek ve merak. sizde fazlasıyla mevcut. ellerine sağlık arkadaşım.

ayhan bey, damastla (Murat) şimdi ön arka tampon,port bagaj ve yükseltme kitleri uğraşımız. yapım aşaması ve sürecini yayınlarız nasip olursa.
iyi dilekleriniz ve ve yakışmışlığını beğenmeniz için teşekkür ederim ben bu araçta yada başkasında olmaz diye bir şey olacağını sanmıyorum sadece zaman alır yapmak birde sabır . bu arada benim ilham kaynağımdan biride damast . murat tır o öncü ben takipçi oluyorum bir gün onu geçicem ama ne zaman bakalım kısmet :smiley:

darktreys' Alıntı:
tebrikler...güzel olmuş
bende d22 kasa snorkelini d40 kasaya taktım çok güzel oldu ;D
beğenmeniz hoşuma gitti teşekkür ederim sağolun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR