KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
21 Eylül pazar günü yine kaşıntımız tuttu ve bu sağanakda, dereler, sahil, orman ne güzel çamur olmuştur off off diyerek yola koyulduk, ilk başta 3 kişi Şile yolu otoban girişinde PO'da, Mustafa Kemik (MK51), ben Hakan Irıklı (Offradpassion) ve Mehmet Telgeren 3 araç buluşarak yola koyulduk. Hedef Şile Darlık bölgesi idi...
Gözlemecilerin olduğu yere gelince dört Suziki, Mehmet Becce, Hüseyin Afşar, Ali Günpay (ali günpay) ve Alper (nutkey) ile karşılaştık . Hadi hep beraber Şile'ye gelmeden 10 km kadar önce otobandan Soflar köyü tabelasından sola sapıp 3-4 km kadar sonra Sofular sahile indik .. İşte Fotograflar.....
Derkan Mustafa abi, yettim gari dayanın çocuklar sizi gurtaracam deyu dalıverdi sulara aynı anda suda ki 4. araba oldu,
Mehmet Becce abimiz ile hangisini kurtaracagımızı şaşırdık. Bir yandan da bu anları fotograflamaya çalışıyorum )havada kötü..
Neyse, bu kabus dolu geçişi hepimiz tamamlayıp (nasıl geçtigimizi söylemiyecem)...karşıya sağ salim geçtik
Fakat bu kez karşımıza farklı engeller çıkmıştı işte Fotograflar..
Bu resimlden sonra 40-45 derce tahminen çamur ve dik bir yerden geçip (vinç marifeti ile) şileye dogru giden sahil yoluna ulaştık.
Güzel ve eylenceli, keyifli bir hafta sonu oldu, sohbet, yardımlaşma, Offroad keyfi, alınan tecrübeler hepsi bir bütün ve çok güzeldi, katılan emegi geçen arkadaşalara buradan teşekkür ederim.
Araç kullanıp biryandan Forograf çekip, engelleri aşmaya çalıştım, hikayemiz özet olarak böyle diyebiliriz.
Slmlar
Hakan Irıklı