Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,556

Etiketler
hakan eline saglık bu offroad fotografcılıgı konusunda kayda deger bir yetenegin var saygı duyu yorum kareler cok güzel yagmuru fırsat bilen herkez gibi bende arakadaşlarla daldım camura pazar günü baya zefkli gecti bol camurlu ve derin su gecişleri falan derken sezona iyi bir başlangıç oldu güzel paylaşım için tekrar teşekkürler hakan

Bu seferde turun devamında ben ve Yüysel (yuysal) katıldık. Kaya tırmanışlı ve bol çamurlu bir etap oldu. 2. kısmıda bayağı neşeli geçti. Kalabalık olmamıza rağmen, off-road'a iyi hazırlanmış araçlar olduğundan dolayı hızlı ve sorunsuz hareket edebiliyorduk.

Belli ki süper keyfli bir gezi olmuş çamurların içinde...Senin başının altından çıktı değil mi Hakan!...
Fotoğraflar da harika olmuş, özellikle de Mustafa Abi'nin arabanın yarısına kadar girdiği çamurlu sular süper görünüyo...
Özendirdiniz beni yine, ben Megane ile denesem ne olur acaba
Suların içine batarsam sorumluluk kabul etmiyorum, çünkü sizden özendim ve deniyorum, artık sonuç ne olur bilemem

Tedbiri elden bırakma ve tek araç girme Selma!... En az iki-üç Megane olsun yanında...

2 megan yetecektir bence ancak bir şartla birde helikopter gerekecektir diye nacizane görüşümü bildirmek isterim
Bu arada konuyu inceleyip yorum yazan arkadaşlara tşk ederim.

hakan ellerine sağlık çok keyifli bir hafta sonu oldu gezinin sonrası daha hard of road oldu ama (mustafa ağbiye göre) gözlerimiz seni aradı

Gurup Agvaya dogru gazladı Nivalı arkadaşımı beklerken önde sizi kaybettik, Cb telsizim açıktı ama kimseye ulaşamadım, dolayısı ile akçakeseye dogru gelip geri döndük, Şile ana sapaktan Darlık barajı yarış etabına girdik, biraz battık kaldık şapa oturduk debelendik oralarda kendimize geldik sonra mangal'mızı yapıp (uscuk) karnımızı doyurduk, orman içinde sandalyelerimizi açıp yeşillik yagmur çisentisi altında sohbet edip olayın tadını çıkardık saat 18:00 gibi yola çıkıp 19:00 Gibi evde olduk.

Bu gezinin ikinci bölümü, biraz daha "zor ve kırıcı" etaplara girildi...

Saat 14.30 civarı, Akçakese Köyü'nde Uğur Kalaycı (Jeep34) ve Yüksel Uysal (Yuysal) ile buluştuk. Önce Hacıllı turu, sonrasında bol kanallı ve çamur/kayalı orman etapları yapıldı. Gezi bitip gözlemecilere geldiğimizde saat 19.00 civarı idi.
Maalesef bu bölüm ile ilgili hiç fotoğraf yok... ???

Acil olarak, fotoğraf da çeken co-pilotlara ihtiyaç vardır...

daha önceden kararlaştırsaydık buluşmamız belki bu kadar cuk diye oturmazdı gezi güzel oldu daha sonra kamplı bir gezi düzenleyebiliriz delikanlılarla delikanlıca gezi oldu herkese teşekkürler

MK51' Alıntı:
Maalesef bu bölüm ile ilgili hiç fotoğraf yok... ???
Acil olarak, fotoğraf da çeken co-pilotlara ihtiyaç vardır...
Bu co pilotlardan fazla varsa bende alabilirmiyim

Hem araç kullan pilot+Co pilot+Fotografcılık zor kardeşim kumda gazlarken fotograf çekiyordum bir baktım yan gidiyorum kontol dirksiyon hepsi gitti elimden, bıraktım makinayı..

Ha buralarda bukadar yeri uçarak geçmedim, ama benim fotoğrafım yok
Bende bir co pilot+Fotografçı talep ediyorum , buradan yetkililere duyrulur

Şaka bir yana takıldıgımız yerlerde herkez birbirine yardım etti tam bir ekip ruhu vardı, bunuda belirtelim, kimse Co-pilotsuzluk hissetmedi tüm arkadaşlara tşk ederim.

Süper bir gezi olmuş, fotoğrafsız hali buysa kimbilir daha ne sahneler vardır... Fotoğrafçı ihtiyacını bende yaşadım bu hafta sonu, aracımla giremeyeceğim hard off-road gezilerde seve seve fotoğraflarınızı çekerim arkadaşlar

Mustafa Abi,

Co pilot adayıyım... Fotoğraf da çekiyorum