Sokak Hayvanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rechargeable Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,817

rechargeable

Kamp III
bizim bekçi. :smiley: şimdi 8 yaşında.

süt içtiği zamanlardan bu yana beraberiz. 2 sene önce eşiyle bahçeden tünel kazıp kaçtıklarında, tavuğunu çalıp kaçtıkları bahanesiyle bir insan tarafından tüfekle eşi öldürüldü kendisi yaralı olarak geri dönmeyi başardı. sonra iyileşti. artık topallamıyor.

temel eğitimini kendim verdim. herhangi bir komutu birkaç sefer göstermem yeterli oluyor. herhangi bir okula gitmedi ama kendisini yaralayan ve eşini öldüren insandan daha eğitimli ve zekidir.

topak.jpg

Etiketler

Ynt: Sokak Hayvanları

sızler katılıyorum.pek cok ınsandan daha akıllı ve karsılıksız sevgıyle baglılar.
zaten hayvanlara kotuluk yapanları INSAN olarak sınıflandırmamak lazım.ormanlarda ve yol kenarlarında yuzlerce kopek aclık ve hastalıkla yasam mucadelesı verıyor.bu yetmezmıs gıbı bırde kocaman kamyonlar ve elı sılahlı kendını bılmezler onların yasamlarını sonlandırmayı kendılerıne ıs edınmısler.emınımkı ılahı adalet bırgun bunların cezalarını verecektır...

bunlarda sokagımızda baktıgımız guzellıkler....
adı: DOMBILI yuvasında poz verıyor.
Resim002.png
adı: BALKIZ
yeniklasor21034.png
adı: KOCAMAN
24072009757.png
adı: PIRSIK (gozlerı sasıdır ;))
Grnt064.png
bu guzellıkler nasıl sevılmezler ?????
24032009425.png
Grnt070.png
19032009410.png
02072009737.png
Grnt054.png
19082008011.png
Grnt065-1.png
31072009765.png

moralim bozuk.

eve gelirken karanlıkta yolda iki yavru bi anne kedi yolun ortasındaydı. kornaya bastım yoldan çekilmediler. neden diye arabadan inip baktım meğer bir yavru ezilmiş. onun başında kalkmasını bekliyolarmış. arkadaki trafikte kornaya basıp duruyolardı ilerleyim diye .neyse arkadakiler de durumu görünce fazla bişi demediler. öleni kenara aldım ama gene gittim baktım hala başında bekliyolar :(

canım sıkıldı.

Allah sabır versin anneyle kardeşe.. Keşke böyle üzücü olaylar yaşanmasa... Canlarım benim ya..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri