Evet sıkıntılı bir süreç sonucunda hiç te tahmin etmediğim şekilde 2004 grand vitara 5K otm. sahibi oldum, gerçi şartları biraz zorladık ama olsun, fazlasıyla değecek galiba , bugün istanbuldan getirdim gelirken bursada yağmur fırtına yol göl olmuş hemen 4wd
evede orman yolundan gittim sallana sallana
ilk günden araba çamurlandı oysaki alınca pırıl pırıl görünsün diye pasta cila yaptırmıştım
sık gülücükler den ne kadar keyifli olduğumu anlayabilirsiniz araca ekspertiz yapıp bilgi veren herşeyini anlatan grand oto ahmet ustayı kesinlikle bütün suzukici arkadaşlara tavsiye ediyorum ve tekrar teşekkür ediyorum.
-ilk izlenimim otm vites gerçekten gerçekten keyifli, tereddüt ediyordum ama ilk günden çok memnun kaldım demekki ben araç kullanırken performanslı kullanmıyormuşum bunun performansı benden iyi
roketleme denilen mekanızma over drive galiba süper gitmese bile sesi yeter
fakat uzun yolda yüzden sonra direksiyon hala yumuşak kalıp sertleşmiyor, usta söylemişti zaten, ayrıca 1.6 otomobilden sonra sanki biraz yakıyor gibime geldi
onun için hafta sonu izmire gittiğimde ruhsatıda çıkartmamışken hemen bir lpg taktıracağım bu konuda fikir istiyorum özellikle aynı araçtan kullanan arkadaşlar varsa çok sevinirim çünkü bu hafta sonu olayı çözmem lazım.
Allah herkesin gönlüne göre versin, şimdiden teşekkür ederim şu an elimde satış sitesindeki resimleri olduğu için onları gösterebileceğim
-ilk izlenimim otm vites gerçekten gerçekten keyifli, tereddüt ediyordum ama ilk günden çok memnun kaldım demekki ben araç kullanırken performanslı kullanmıyormuşum bunun performansı benden iyi
Allah herkesin gönlüne göre versin, şimdiden teşekkür ederim şu an elimde satış sitesindeki resimleri olduğu için onları gösterebileceğim