Sonunda Jeep XJ'me Kavuştum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgursenyurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,030

ozgursenyurt

2001 Toyota VX100 1992 Defender pick up
Yer
ANKARA
Web
www.globalantrepo.com.tr
Nasıl başlamalı.... :smiley: :smiley:

Benim 4x4 merakım zaping ile oldu.
Tv de kanallar arasında gezerken yaban tv de izci ile benim serüvenim başladı.
Her hafta seyrettikçe hiç ilgimi çekmeyen 4x4'ler tek eğlencem oldu.
Bu araçlar hakında hiç bilgim olmadığı için ( hala da yok :D) daha doğrusu arazi vitesli bir araç( freelander saymazsak ki bence sayılmamalı :smiley: ) şimdiye kadar kullanmadığım için kendime göre bir araştırma yaptım.
Sonunda bana en sempatik gelen , parçası en rahat elde edebileceğimi düşündüğüm xj de karar kıldım.

Çok araç baktım. Çok ucuz olanlar çok döküktü. Çok düzgün olanlarda çok pahalı.

En nihayetinde arabamı buldum hem fiyatı bana uydu hem de çok dökük değildi yani benim toplayacağım kıvamdaydı...

ve işte naçizane 88 model XJ ile aranızdayım :smiley: :smiley:

İlk etkinlikte beraber olmak dileğiyle
selamlar

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

100_5258.jpg

100_5265.jpg

100_5262.jpg

100_5264.jpg

100_5268.jpg

Etiketler
Ynt: Sonunda Jeep XJ'me Kavuştum...

hayırlı olsun güle güle kullanın, aracınız o kadar temiz ki ancak şunu söyleyebilirim; o 88 modelse bende 88 yaşındayım:smiley:

Merhaba, ilk olarak hayırlı olsun umarım gönlüne göre yapabilirsin aracını, Araç gerçekten temiz duruyor. Aracta neler yapacağını buradada paylaşacağını düşünüyorum ve banada referans olabilir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52797.0

Bu arada aracınızı kaça aldınız acaba..?

arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim

fahriyesilot' Alıntı:
Merhaba, ilk olarak hayırlı olsun umarım gönlüne göre yapabilirsin aracını, Araç gerçekten temiz duruyor. Aracta neler yapacağını buradada paylaşacağını düşünüyorum ve banada referans olabilir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52797.0

Bu arada aracınızı kaça aldınız acaba..?

Fahri bey aracı ben 8000tl ye aldım. Ama ön takım ve direksiyon kutusu çok kötü durum da bunlar ile bana maliyeti 10000 TL yi bulacak.
Araç 2001 yılına kadar gümrükte kalmış sonrasında 3 el değiştirmiş ben 4.sahibi oldum.

Araç Uzun süre gümrükte açık alanda kaldığı için boyası solmuş ve alarm, geri vites kamerası ve park sensörü takıldğı için eletirik tertibatı çok yıpranmış.
Şimdi tüm elektrik sistemini kontrol ederek elden geçiriyoruz ve daha önce takılan tüm gereksiz cihazlardan aracı arındırıyoruz.
Bu ve sonrasında araç üzerinde tüm yaptıklarımı sizlerle paylaşacağım.
selamlar

hocam zıpkın gibi duruyor maşallah hayırlı olsun güle güle kullanın..

aracınız gerçekten güzel duruyor allah kaza bela vermesin bende benim makinenin resimlerini yüklemeye çalıştım ama siteyi kullanmakta özürlü olduğum için paylaşamadım :smiley:

Özgür bey maşallah arabanız gercekten 10 numara duruyor. Biliyorsunuz bende aracımı yeni aldım, siz aracınızı hangi ustaya götürüyorsunuz benim aracında kayışları falan değişecek. Tanıdığınız iyi ve ekonomik :D bir usta varsa bende ona gidebilirim.

berkkamu' Alıntı:
aracınız gerçekten güzel duruyor allah kaza bela vermesin bende benim makinenin resimlerini yüklemeye çalıştım ama siteyi kullanmakta özürlü olduğum için paylaşamadım :smiley:

berk bey teşekkürler.
yanıt gönder kısmında gözat bölümü var buradan resmi bulup kaydedeceksiniz. ;)

teşekkür ederim tiyo için :smiley: en kısa zamanda yükleyeceğim sağlıcakla kal

tanyolu' Alıntı:
Özgür bey maşallah arabanız gercekten 10 numara duruyor. Biliyorsunuz bende aracımı yeni aldım, siz aracınızı hangi ustaya götürüyorsunuz benim aracında kayışları falan değişecek. Tanıdığınız iyi ve ekonomik :D bir usta varsa bende ona gidebilirim.

Fatih bey teşekkürler.

Ben yıllardır bmw kullanıyorum o nedenle benim çevremdeki arkadaşlar hepsi bmw ustası. Bu ustalar aynı zamanda benim yakın arkadaşlarım o nedenle beraber tamir ediyoruz. Yani şimdilik biraz deneme yanılma yolu ile gidiyoruz.

Sizin kayışları değişecekse bu çok sorun değil onu değiştirler ama konu arıza bulmaksa, onu çok yapabileceklerini sanmıyorum.

ozgursenyurt' Alıntı:
Fatih bey teşekkürler.

Ben yıllardır bmw kullanıyorum o nedenle benim çevremdeki arkadaşlar hepsi bmw ustası. Bu ustalar aynı zamanda benim yakın arkadaşlarım o nedenle beraber tamir ediyoruz. Yani şimdilik biraz deneme yanılma yolu ile gidiyoruz.

Sizin kayışları değişecekse bu çok sorun değil onu değiştirler ama konu arıza bulmaksa, onu çok yapabileceklerini sanmıyorum.
Arızam yok çok şükür Özgür, benim ki sadece normal bakım. Sana da kolay gelsin, işlerin rast gitsin inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.