Sonunda Temiz Bir FJ 40 Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defendererol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,109
Ynt: Sonunda Temiz Bir FJ 40 Aldım

Hayırlı uğurlu olsun.Çok güzel bir araç almışsınız.Bizim de ilk göz ağrılarımızdan biri idi.
Eğer getirtme imkanınız olursa , arapların toyota merakı ve sevgisi yüzünden her türlü toyota parçası Suudi Arabistan'dan temin edilebilmektedir.

Etiketler

Hayırlı olsun Erol Bey, Küçükyalı sahilde yan yana aynısından 4 adet duruyor Toyota'cıların bilgisine. Motor gücü 225 Hp diye duydum doğrumudur. Teknik özelilikleri, güç,tork,lastik vs . merak ettim.

2F MOTORLULARI 135HP- 289NM TORK DİYE BİLİYORUM OFFROAD.COM'DA YAZACAKTI

YALNIZ ADAM ÖPE ÖPE BİNMİŞ VAZİYET ÇOK TEMİZ. ŞİMDİ MODELİ NEDİR ACEBA?

Bu güzel makinayı,bol çamurlu günlerde kullanmanız dileğiyle.Hayırlı olsun

bu araç fikret yeniçeri nin bulup hayata döndürdüğü araca çok benziyor.fikret beyde devletin unuttuğu 30 bin km civarında sadece öncamı çatlak olan bi tane vardı bostancıda lunaparkın karşısında iken. sonra çok sağlam bi fiyata aşkının sitesinde görmüştüm.
kız gibi maşallah.sizin defenderlerde çok güzel .özellikle def 90 nınız .ama nirvana ya ulaşmışsınız.güle güle kullanınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR