Sorento'nun Çok Özel Resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AcarBey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,152

AcarBey

Ana Kamp
Soranto'nun arazideki ilginç ve çok özel resimleri

DSC_0021.jpg

DSC_0004.jpg

P1020092.jpg

P1020095.jpg

P1020115.jpg

Etiketler
Ynt: Sorento'nun Çok Özel Resimleri

Vallahi maşallah güzel resimler. iyi cesaret nerde niğde mi?
gülle gülle kullının

Bu resmin ise benim için çok özel bir anısı var...

P1020195.jpg

Kapadokya harika bir yer, resimler de güzel. Benzer resimleri Tuareg ile de görmüştüm. Bu görüntüler özel bir organizasyondan mı?

Merhaba Murat Bey,
Bu resimler Kapadokya da çekildi. Bunlar gibi yüzlerce resim var bende ama aralarından şimdilik bunları seçebildim. Resimlerin çözünürlükleri de çok yüksek olduğundan boyutlarını küçülterek ancak bu kadarını ekleyebildim. Vakit bulursam başka resimler de ekleyeceğim.

Saygılarımla.

Evet Nejat Bey,
Sorento Xforce basın lansmanı organizasyonunda çekildi.

MTR tipi lastik kullanlarda var. bu kayalik yerlerde at ve mtr arasında ne farklar gördünüz?

AcarBey' Alıntı:
Evet Nejat Bey,
Sorento Xforce basın lansmanı organizasyonunda çekildi.

bu resimler aynı katagorideki tüm araçların karşılaştırması için çekilmişti bir kuruluş süzenlemişti yanlış hatırlamıyorsan, 2000-2500 cc orta sınıf SUV testleri içindi sorentoda 1. olmuştu bu derecelendirmede.

Murat Bey aracın birinde Goodyear Wrangler MTR lastik ile güzergah tespitine çıkılmıştı fakat oldukça derin diş yapısı yüzünden Kapadokyanın kül gibi yumuşak topraklarında çok sorun yaşadık, özellikle patinaja düştüğünüzde toprağı eşerek saplanmamıza neden oldu. Fakat üzerindeki orjinal lastikler bize hiç sorun çıkarmadı.

Bu organizasyonun dışında Kartepe'de yaptığımız farklı bir organizasyonda ise Goodyear Wrangler MTR dağda tırmanış ve inişlerin yanında, yanaklarındaki dişler sayesinde keskin ve büyük kaya geçişlerinde ve çamurlu su geçişlerinde bile oldukça iyi performans gösterdi.

Bildiğim kadarıyla MTR nin AT serisinden en büyük farkı taban dışında yanaklarda bile derin dişleri olması ve taban dişlerinin de AT serisine göre biraz daha derin olmasıdır. Bu sayede özellikle kayalık yerlerde lastiğin yarılma riski daha az oluyor.

Merhaba Ateş bey,
Bahsettiğiniz karşılaştırma testini bilmiyorum. Bu organisazyon sadece Sorento için organize edilmişti ama rehberimiz geçiş yaptığımız yerlerde birçok farlı markanın da test sürüşleri yaptığını söylemişti.

AcarBey' Alıntı:
Merhaba Ateş bey,
Bahsettiğiniz karşılaştırma testini bilmiyorum. Bu organisazyon sadece Sorento için organize edilmişti ama rehberimiz geçiş yaptığımız yerlerde birçok farlı markanın da test sürüşleri yaptığını söylemişti.

detayını bilmiyorum ama bende ozaman ML 320 vardı bacanağımdada sorento vardı o göstermişti resimleri bak bi karşılaştırma var diye benimde baya dikkatimi çekmişti bu başarısı açıkça :D

Ateş Bey, aslına bakarsanız ben, Sorento'ları Türkiyeye ilk geldiği günden beri tanımama rağmen arazideki bu performansı beni bile şaşırtmıştı.

Sorentoların en büyük ayıbı Xforce serisinden önceki modellerinde (140 bg) ESP nın olmayışı idi. Avrupa modellerinde ESP var iken Türkiye paketinde olmayışı büyük ayıptı. Sonuçta yeni nesil bi araç, yerden yüksekliğinden ve yanal salınımdan dolayı ESP gibi bir güvenliğe ihtiyacı vardı. Aynı anda piyasa sürülen sportage lerde ise ESP vardı.
Bu şekli ile bile Türkiye piyasasında sıra ile satıldığı için tebrik etmek lazım. İç metaryellerde sunulan kaitede bir o kadar tatminkar. Hele 7 koltuklu modelleri çok daha davetkardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR